• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.09.2023

16:42

Najnoviji video lavice Kikice: Posle niza intervencija, polako se oporavlja ali je i dalje u teškom stanju!

printskrin/instagram/192_rs

Društvo

Najnoviji video lavice Kikice: Posle niza intervencija, polako se oporavlja ali je i dalje u teškom stanju!

Podeli vest

Nakon što je mladunče lava pronađeno napušteno i u jako lošem stanju, borba za njegov život i dalje traje. Veterinari kažu da se lavica oporavlja nakon operacije ali da mora da miruje.

Ova ženka lava pronađena je iznemogla i uplašena na Čantavirskom putu kod Subotice prošlog četvrtka, a još nije poznato kako je završila na tom mestu.

Imala je prelom butne kosti, zbog čega je početkom nedelje operisana , a detaljnom analizom je utvrđena loša krvna slika, anemija, upalni procesi i paraziti u crevima.

Na društvenim mrežama pojavio se novi snimak borbene lavice Kikice.

Nažalost stanje je i dalje loše ali je barem stabilno. Mora da miruje da bi rane zarasle, da se izmučeni organizam oporavi i da bez bolova stane na noge, počne da se hrani shodno svojim potrebama. Potrebno joj je mirovanje i smeštena je u manji kavez da bi se što manje kretala. Nadamo se najboljem, držimo palčeve - piše u opisu ispod videa.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"
Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"

Lider francuske desnice Marin le Pen optužila je francuskog predsednika Emanuela Makrona da žuri da imenuje najviše zvaničnike, što ona vidi, kako je navela, kao preotimanje vlasti.

02.07.2024

15:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija