• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.10.2023

08:33

Hamas oteo unuka Dušana Mihaleka! Gubi mu se svaki trag u blizini granice sa Gazom!

Reuters/FB

Društvo

Hamas oteo unuka Dušana Mihaleka! Gubi mu se svaki trag u blizini granice sa Gazom!

Podeli vest

Unuk Dušana Mihaleka, dugogodišnjeg urednika muzičkog programa radija Novi sad, a danas najpoznatijeg srpskog turističkog vodiča po Svetoj zemlji, nestao je u blizini granice sa Gazom.

Veruje se da su ga oteli pripadnici Hamasa na muzičkom festivalu u subotu.

Informaciju o nestanku je na svojoj Fejsbuk stranici potvrdio i sam Mihalek.

"Nestao je naš najstariji unuk Mor, na granici sa Gazom. Ništa ne znamo o njemu. Molite se" napisao je Mihalek na svom profilu.

Podsetimo, izraelska spasilačka organizacija ZAKA, koja se bavi prikupljanjem i identifikacijom tela poginulih objavila je sinoć da je 260 tela otkriveno u oblasti parka u blizini kibuca Rejm, gde se održavao festival 7. oktobra u blizini kibuca.

Tu se okupilo oko 1500-2000 mladih. Rano ujutru napali su ih naoružani teroristi Hamasa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija