• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.11.2023

10:41

Nova pomoć države! Evo kada stiže 10.000 dinara za srednjoškolce!

Shutterstock

Društvo

Nova pomoć države! Evo kada stiže 10.000 dinara za srednjoškolce!

Podeli vest

Ministar finansija i potpredsednik Vlade Srbije, sada u tehničkom mandatu, Siniša Mali potvrdio je najavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o tome da će svaki srednjoškolac dobiti po 10.000 dinara države pomoći.

- Veoma je važna i lepa vest za sve građane Srbije mera koju je predsednik najavio sinoć. Mi ćemo u narednih desetak dana isplatiti po 10.000 svim učenicima srednjih škola. Imamo negde oko 235.000 srednjoškolaca – rekao je Mali.

Foto: Ministarstvo finansija

 

Mali je podsetio da su mladi građani Srbije prošle godine dobili pomoć države tri puta: dva puta po 100 evra, pa 5.000 dinara, kao i da je ove godine majkama sa decom do 16 godina isplaćeno po 10.000 dinara jednokratne pomoći.

Ministar tvrdi da ove mere nemaju nikakve veze sa predizbornim aktivnostima, kao i da se njima ne ugrožavamo niti jedan od makroekonomskih i finansijskih ciljeva države.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija