• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.11.2023

12:21

Ovako izgleda formular za srednjoškolce! Počinije prijava za pomoć države od 10.000 dinara! (FOTO/VIDEO)

Shutterstock

Društvo

Ovako izgleda formular za srednjoškolce! Počinije prijava za pomoć države od 10.000 dinara! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Siniša Mali, ministar finansija potvrdio je najave predsednika države Aleksandra Vučića o novim vidovima pomoći s posebnim akcentom na srednjoškolce. Oni će danas dobiti formulare koje treba da popune i predaju u svojim školama, nakon čega će ih škole dalje slati lokalnim samoupravama.

Mali je najavio isplatu po 10.000 dinara srednjoškolcima kojih u Srbiji ima oko 235.000.

Foto: pritnsrkin

 

Ministar Siniša Mali objavio je video na društvenoj mreži Tik-Tok gde je detaljno objasnio kako će funkcionisati prijava.

Podsetimo, gostujući u emisiji "Hit tvit" na televiziji Pink, predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je jednokratnu pomoć za srednjoškolce od 10.000 dinara. 

- U narednih 10 dana ćemo kao država prebaciti novac lokalnim samoupravama koje će isplatiti 10.000 dinara svakom srednjoškolcu u našoj zemlji, preko majke ili oca - kazao je Vučić tom prilikom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija