• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saopštenje

28.11.2023

15:09

Štada Expo u Šapcu

Hemofarm

Društvo

Štada Expo u Šapcu

Podeli vest

Kompanija Hemofarm predstavila je svoju jedinstvenu ŠTADA EXPO multimedijalnu platformu posvećenu održivom razvoju građanima Šapca.

Svi posetioci ove jedinstvene izložbe, koja se nalazi ispred Hemofarmove fabrike u Šapcu, u prilici su da kroz interaktivne prikaze vide na koji način ova kompanija brine o održivoj budućnosti i kako svako od nas može lično da doprinese.

Generalni direktor kompanije Hemofarm Ronald Zeliger istakao je da mu je izuzetno zadovoljstvo što su građani Šapca u prilici da pogledaju ovu jedinstvenu izložbu.

ŠTADA EXPO je kreiran da ljudima pruži osećaj, potpuno iskustvo, šta znači održivi razvoj, šta znači kada je farmaceutskoj kompaniji stalo do bolje budućnosti za sve nas. Želja nam je da ŠTADA EXPO poseti što više ljudi, kako bi saznali šta Hemofarm i ŠTADA rade i na koji način, kao atraktivan poslodavac na tržištu Srbije, doprinosimo borbi za bolje sutra,“ naglasio je Zeliger.

Generalni direktor Hemofarma je ocenio da je Šabac veoma značajna proizvodna lokacija u Hemofarm Grupi po obimu proizvodnje i broju zaposlenih i dodao da su trenutno otvorene brojne pozicije za rad u Šapcu.

„Naš tim u Šapcu čini 700 posvećenih ljudi, a samo u prošloj godini proizveli smo 425 različitih proizvoda u više od 29 miliona pakovanja. Renomirani brendovi poput Nizoral šampona i Lecigon gela proizvode se na našoj lokaciji u Šapcu i isporučuju na tržišta na svetskom nivou. Većina proizvoda iz Šapca, tačnije 37%, namenjena je tržištu Evropske Unije, a 40% Zapadnom Balkanu,“ istakao je Zeliger i podsetio da je ŠTADA Grupa uložila preko 10 miliona evra u novu liniju tečnih formi u kojoj se proizvodi i poznati brend „Nizoral“.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija