• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.12.2023

12:17

"Dečiji osmesi i radost kada sam sa njima za mene su najveći poklon!" Željko Mitrović priredio prelepu novogodišnju žurku za klince iz svih sedam domova pod okriljem Zvečanske!

RTV Pink

Društvo

"Dečiji osmesi i radost kada sam sa njima za mene su najveći poklon!" Željko Mitrović priredio prelepu novogodišnju žurku za klince iz svih sedam domova pod okriljem Zvečanske!

Podeli vest

U ulozi Deda Mraza svojim klincima tradicionalno ulepšava ulazak u Novu godinu.

Stiže nam najradosniji period u godini, a Željko Mitrović ostao je dosledan u nameri da svojim mališanima ulepša novogodišnje i božićne praznike. Danas je Željko Mitrović u restoranu Time Out-u na Adi Ciganliji u Beogradu organizovao prigodan događaj - novogodišnju proslavu za čak 120 mališana bez roditeljskog staranja i zavoda za vaspitanje iz sedam beogradskih domova pod okriljem Zvečanske. Mitrović je ovog puta duplirao poklone za mališane u vidu džeparca, a pored toga tu su se našli i slatki Swiss Lion paketi. Željko se pobrinuo i za dobru afmosferu i puštao muziku, a pre nekoliko dana otpevao je za njih čuvenu prazničnu numeru Jingle Bells.

- Pre nekoliko dana, najavio sam prazničnu žurku. Sa njom počinjemo, a zatim šaljem klince na zimovanje, onda je naš zajednički rođendan, pa letovanje – kao i svake godine. Već sam to rekao, ali nije na odmet da ponovim da je detinjstvo roditelj budućih ličnosti. Detinjstvo je najvažnija stvar u odrastanju jednog čoveka i trudimo se da Zvečanskoj i drugim domovima za brigu o deci bez roditeljskog staranja pomognemo koliko možemo i čini mi se da to kod njih podstakne radost i osmehe i da ih to delimično usreći. Neretko deca iz domova postižu bolje rezultate nego deca iz harmoničnih porodičnih domova. Sada proslavljamo zajedno novogodišnje praznike – doneli smo slatke paketiće i ovog puta dupli džeparac. Dobio sam više poklona od njih, nego što sam im doneo i to je za mene jako dirljivo i posebno. Njihovi osmesi posebno, kao i radost što sam sa njima. To je za mene najveći poklon – rekao je Željko.

Foto: RTV Pink

 

Klinci su plesali zajedno sa Željkom, želeli da se fotografišu, zagrle i porazgovaraju. Nakon Mitrovića di-džej pult preuzeo je DJ Đuka, muzički urednik Pink Radija, a Željkova obrada pesme Jingle Bells svakako je obeležila ovu novogodišnju žurku. Pre par dana Željko za svoje drugare otpevao i posvetio im čuvenu prazničnu pesmu, a ovaj potez dodatno govori u prilog tome da veoma temeljno razmišlja o svojim klincima i trudi se da period praznika za njih napravi što specijalnijim. I ovog puta klinci su pripremili poklone za Željka koji su ga razgalili, a njemu je najznačajnije to što je na dečijim licima mogao da vidi osmehe i iskonsku sreću.

Podsećanja radi, Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, već 16 godina ima iskrenu i uspešnu saradnju sa Centrom za zaštitu odojčadi, dece i omladine – Zvečanska. Pre dve godine akciju „Letovanje i zimovenje za sve“ proširio je na celu Srbiju, a tu su i neizostavni pokloni za Novu godinu. Mitrović od 2022. godine rođendan obeležava sa svojim klincima i ponosno najavio da će svake godine zajednoslaviti – kao zajednički rođendan. Pokloni su sastavni deo svakog njihovog viđanja – da li se radi o letovanju, zimovanju, Novoj godini ili njegovom rođendanu – jer Mitrović želi i na taj način da da do znanja da su klinci uvek u njegovom srcu i da njihovo detinjstvo učini što lepšim i pokaže im da nisu sami.

Kada postoji želja – uvek postoji način, a Mitrović je još jednom to i dokazao, jer pored svih obaveza i projekata, ovaj medijski mag uvek pronađe vreme da se posveti onima kojima je pomoć najpotrebnija. Njegovo zalaganje nije samo materijalne prirode, već se trudi da kroz pažnju i iskrenu emociju oplemeni živote najugroženijih.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija