• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.01.2024

17:07

Penzioneri, obratite pažnju na ovaj datum! Oglasio se PIO fond!

Shutterstock

Društvo

Penzioneri, obratite pažnju na ovaj datum! Oglasio se PIO fond!

Podeli vest

Uveliko je krenula prijava penzionera za besplatne banje, a mnogi koji se nisu još uvek prijavili moraju da znaju šta je sve potrebno za prijavu.

Osim tih informacija, za naše starije stigle su i vesti da jedna grupa penzionera neće dobiti januarsko povećanje koja od decembra 2023. do novembra 2024. godine ne prelazi iznos od 51.618,14 dinara.

Sada iz PIO fond podsećaju na ključan datum, a tiče se prijave za besplatnu banju.

Prijave za besplatnu banju su počele da se podnose od 9. zaključno sa 25. januarom 2024. godine a rang lista se objavljuje 24. radnog dana od od dana isteka oglasa.

Na rang listu se može nadležnoj komisij podneti prigovor u roku od 5 radnih dana od objavljivanja.

Komisija je dužna da u roku od pet dana razmotri prigovore, obavesti njihove podnosioce i objavi konačnu rang listu koja se objavljuje na tablama organizacija korisnika penzija – Savez penzionera Srbije, Udruženje penzionera Nezavisnost, zatim Direkcije Fonda, Pokrajinskog Fonda i filijala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija