• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nikana.gr

04.02.2024

17:01

Neverica! Ovako spremačica pere čaše u luksuznom hotelu u Grčkoj, zgadiće vam se život! (VIDEO)

Shuterstock

Društvo

Neverica! Ovako spremačica pere čaše u luksuznom hotelu u Grčkoj, zgadiće vam se život! (VIDEO)

Podeli vest

Agencija koja organizuje letovanje u Grčkoj odlučila je da podeli video pranja čaša u luksuznom hotelu u Grčkoj i izazvala pravu pometnju na društvenim mrežama.

Naime, jedna poznata agencija koja se bavi isključivo organizovanjem putovanja u Grčku, objavila je snimak svog klijenta koji je, kako kažu, letovao u jednom luksuznom hotelu u Grčkoj.

Na snimku se vidi kako spremačica u sobi pere čaše vodom, bez korišćenja sredstva za pranje sudova. Potom ih briše, ni manje ni više, već korišćenim peškirom.

- Ovo putovanje je porodica iz Srbije platila između 4.000 - 5.000 evra. Ranije smo mislili da gosti koji čim uđu u sobe odmah ribaju kupatilo nisu normalni, ali sada nam je jasno. Ima mnogih koji tvrde da se za nove goste ne menja ni posteljina, već da se samo zategne - napisali su iz ove agencije na Instagramu.

Oni potom konstatovali da luksuzno "ne mora da znači i čisto".

Upravo sa ovom konstatacijom su se složili i mnogi drugi korisnici, koji su podelili svoja neprijatna iskustva sa odmora u luksuznim hotelima.

Pogledajte:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija