• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug, Informer.rs

07.02.2024

07:09

Pravi prolećni dan - u Srbiji danas temperatura do 22 stepena! Evo kada ponovo stižu zahlađenje, kiša i sneg!

Tanjuug/Jadranka Ilć

Društvo

Pravi prolećni dan - u Srbiji danas temperatura do 22 stepena! Evo kada ponovo stižu zahlađenje, kiša i sneg!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo za ovaj period godine, ponegde uz malu ili umerenu oblačnost, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab i umeren, zapadni i jugozapadni na severu Vojvodine, u istočnoj Srbiji, kao i na planinama povremeno i jak.

Najniža temperatura od -3 stepena do 7 stepeni, najviša dnevna od 16 stepeni do 22 stepena.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo za ovaj period godine, uz malu ili umerenu oblačnost. Vetar slab i umeren zapadni i jugozapadni.

Najniža temperatura od 2 stepena do 7 stepeni, najviša dnevna oko 19 stepeni. Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će u toku cele sedmice biti natprosečno toplo.

Biće pretežno sunčano, povremeno uz malu ili umerenu oblačnost.

Najviša temperatura od 16 stepeni do 23 stepena. U petak i tokom vikenda očekuje se vetrovito vreme - duvaće umeren i jak južni i jugozapadni, a u košavskom području jugoistočni vetar.

Prve padavine lokalnog karaktera očekuju se u nedelju 11. februara, dok će početkom naredne sedmice kiša postati učestalija u većini mesta.

Od utorka se očekuje zahlađenje uz prelazak kiše u sneg u planinskim predelima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija