• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.02.2024

12:19

"Maja nokti" kao ključni dokaz prevare ili laži! Srbi otkrili kako proveravaju devojke!

Shutterstock

Društvo

"Maja nokti" kao ključni dokaz prevare ili laži! Srbi otkrili kako proveravaju devojke!

Podeli vest

Nakon što se jedan muškarac požalio da misli da mu devojka nije verna, Srbi su ga savetovali i tom prilikom otkrili kako bi oni proverili da li lepša polovina nešto krije.

- Primetio sam, ne davno, da moja devojka sa kojom sam tri godine u srećnoj vezi, nešto vrda. Vrdanje se javilo u obliku skrivanja ličnog mobilnog telefona od mene. Nisam nikad zagledao u telefon, niti tražio da pregledam ko zna šta, ali poruke se ne otvaraju lagodno u mom prisustvu. Čak je i počela da sklanja activity log sa određenih društvenih mreža - Viber, Instagram, Wathsapp... Skloni pa vrati, pa skloni, pa vrati i tako dalje - napisao je muškarac na društvenim mrežama i dodao: 

- Moje pitanje je šta da radim? Da li da tražim telefon na uvid? Da li da prestanem da paranoišem? Da li da samo iskuliram i pravim se kao da se ništa nije desilo? Da li da hakujem navedene aplikacije? Inače, nikad nisam imao problem sličan ovome.

Muškarac je naglasio da je već pokušao da razgovara sa njom, a onda su usledili brojni komentari.

Foto: freepik

 

Muškarci su davali raznorazne savete, poput toga da bi proverili ko je "Maja Nokti" u imeniku, kao i da bi proverili sve ono što su i sami radili kada nisu bili verni. Evo šta su pisali:

- Primetio sam da kriješ telefon kada pišeš poruke. Je l' treba nešto da znam?

- Amateri, postoji skriveni Viber čet, čak i kad dobiješ poruku, piše 'Imate jednu poruku', nema preview, čak i da ti je otključan telefon i da otvori, preusmeri je na prvu stranu Vibera, ne otvara poruke. Samo kad se unese lični kod u pretragu, otkriva skriveni čet. Kao neko ko je varao i takođe bio sa ženama koje su varale, veruj mi, to što sada vidiš je prva faza. Druga faza su "izlasci na piće sa prijateljicama", bioskop, pozorište, nije joj/ti do se**a, potezanje rasprava, nervoza itd. Obrati pažnju na novi miris parfema, kad si s nekim dugo, znaš miris te osobe, svaka osoba je drugačija i jedinstvena.

- Uzmi šatro njen telefon uz "Koliko ima sati" i to je to.

- Čekaj još koji dan, pa ako nastavi, pitaj je lepo u čemu je stvar i bez paranoisanja, agresije, hakovanja i ostalih s**nja jer realno zvučiš kao teški papak ako ti to pada na pamet. Ako je nešto bezazleno, ima samo da se iznervira što si je špijunirao.

- Da li češće pere zube nego inače? Obrati pažnju na detalje - glasili su samo neki od komentara. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija