• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2024

15:44

Produženi radovi u Dečanskoj: Evo od kog datuma se otvara ulica za saobraćaj

Informer

Društvo

Produženi radovi u Dečanskoj: Evo od kog datuma se otvara ulica za saobraćaj

Podeli vest

Rok za završetak radova u delu Dečanske ulice, od Nušićeve do Trga Nikole Pašića, produžen je do kraja dana u četvrtak, 14. marta, saopšteno je iz "Beogradskog vodovoda i kanalizacije".

Alternativni režim saobraćaja i javnog gradskog prevoza, koji je zbog najavljenih radova uspostavljen u Dečanskoj i okolnim ulicama, ostaje na snazi i tokom dodatnih nekoliko dana.

U toku su radovi na sanaciji kvara na uličnoj kanalizacionoj mreži. Pored ovih radova i ekipe JKP-a „Beogradske elektrane” istovremeno izvode radove na toplovodu, kako bi bilo izbegnuto ponovno zatvaranje i raskopavanje Dečanske ulice.

Foto: Informer

 

 

Svi radovi na kanalizacionoj mreži i toplovodu biće završeni, a kolovoz vraćen u prvobitno stanje betoniranjem i asfaltiranjem u četvrtak, 14. marta. U petak, 15. marta, biće pušten u saobraćaj deo Dečanske ulice, od Nušićeve do Trga Nikole Pašića.

Iz ovog preduzeća uputili su izvinjenje zbog produženja roka i apelovali na dodatno strpljenje i razumevanje. Odgovornim i zajedničkim pristupom izvođenju radova obezbeđuje se da vitalna gradska infrastruktura u zoni Trga Nikole Pašića i u narednom periodu bude funkcionalna i pouzdana za korišćenje, navedeno je u saopštenju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija