• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.03.2024

08:14

Sofijin život zavisi od 100.000 evra i lečenja u Turskoj! Roditelji imaju dve nedelje da pripreme novac

Fondacija Budi human

Društvo

Sofijin život zavisi od 100.000 evra i lečenja u Turskoj! Roditelji imaju dve nedelje da pripreme novac

Podeli vest

Sofija Ilić (8) je dete iz uredno vođene i kontrolisane trudnoće, rođena deset dana posle predviđenog termina.

U trećoj godini je počela da se žali da je boli glava, a nakon urađenih specijalističkih pregleda i analiza ustanovljeno je da ima tumor na mozgu sa dijagnozom Gliobastoma WHO gradus IV.

Do sada je imala 2 operacije, lečenje je sprovedeno na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, a posle dve godine kontrolni MR pregledi endokranijuma pokazali su postojanje suspektne progresije prethodno praćenog tumora zbog čega ponovo mora na operaciju. 

Foto: Fondacija Budi human

 

 

Posle treće operacije  roditelji planiraju nastavak lečenja u inostranstvu i genetske analize tumora na Klinici u Bostonu, za šta im je potrebna finansijska pomoć i podrška.

Sredstva su potrebna za nastavak lečenja u inostranstvu, genetske analize, banjsku rehabilitaciju, detaljne oftalmološke preglede zbog problema koje kao posledicu bolesti ima sa vidom, lečenje matičnim ćelijama kao i za putne troškove i smeštaj.

- Potrebno nam je 100.000 evra za lečenje u Turskoj, imamo još dve nedelje da pripremimo novac. Ove uplate što smo imali do sada, mogu da pokriju samo analize. Molimo sve koji su mogućnosti da nam pomognu - kaže Sofijina mama. 

Pomozimo Sofiji da povrati radost u svoj život i bezbrižno detinjstvo koje je imala pre bolesti!

Za Sofijin život! Budimo humani!

Upišite 1345 i pošaljite na 3030. 

Uplatom na dinarski račun:

160-6000001468175-03

Skeniranjem NBS IPS QR koda na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

*Pristupite preko vaše mBanking aplikacije i skenirajte kod sa ekrana. Iznos je podešen na 1000 RSD, a korekcija iznosa se može uraditi u samoj aplikaciji.

Uplatom na devizni račun:

160-6000001468187-64

IBAN:

RS35160600000146818764

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17