• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2024

12:01

SAZNAJEMO! Majka nije bila na poligrafu, evo i zašto! Završeno saslušanje roditelja nestale Danke

Facebook

Društvo

SAZNAJEMO! Majka nije bila na poligrafu, evo i zašto! Završeno saslušanje roditelja nestale Danke

Podeli vest

Roditelji nestale Danke (2) dali su izjavu u policiji, a otac devojčice Miloš Ilić podvrgnut je poligrafskom testiranju, saznaje Informer.

Otac i majka dvogodišnje devojčice proveli su nekoliko sati u policiji i dali iskaz u vezi sa nestankom njihove ćerke. Odmah nakon iskaza, otac je poligrafski testiran, dok majka nije, jer je u drugom stanju. 

Otac je ispitan o svim okolnostima nestanka deteta, šta tačno zna o tome, ali i u kakvim je odnosima sa suprugom Ivanom, majkom deteta. 

Policija sada upoređuje njihove izjave sa okolnostima nestanka devojčice, životnim i porodičnim prilikama. 

Uporedo sa tim potraga i dalje traje, a istraga nestanka Danke ide u nekoliko pravaca. 

Podsetimo, Danka Ilić (2) nestala je u utorak u 13.45 u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora. Zbog nestanka devojčice prvi put je aktiviran sistem "Pronađi me". Potraga za devojčicom i dalje traje, a kako su naveli iz policije, a akcija je trajala čitavu noć i sutradan. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pitam se

pre 4 nedelje

I sumnjam u fondaciju gospodina Jurića...možda opravdava sredstva uložena u Američki sistem potrage...možda je neki drugi bio bolji...Uznemirava probno celu Srbiju umesto da je koncentracija na oblasti gde se to desilo.Taj čovek je produkt žutih ...Boga molim da se devojčica što pre pronađe.I pronaće se...Ovo sve smrdi !!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija