• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.03.2024

08:25

Peti dan potrage za malom Dankom! Šta znamo do sada o misterioznom nestanku devojčice

drustvene mreze telegram

Društvo

Peti dan potrage za malom Dankom! Šta znamo do sada o misterioznom nestanku devojčice

Podeli vest

Devojčica Danka Ilić (2) nestala je u utorak popodne u Banjskom polju kod Bora.

Činjenice:

- Bageri raščišćavali teren oko kuće kod koje je Danka nestala
- Majka Danke Ilić (2) dovedena u policiju
- Spasioci i pas Zigi napustili mesto potrage oko kuće

- Uhapšen policajac iz Bora
- Oglasio se otac nestale Danke na Instagramu

Juče su vatrogasci, policija i spasioci nastavili da bagerima raščišćavaju teren oko kuće u Banjskom Polju kod koje je Danka poslednji put viđena.

MUP je u međuvremenu saopštio da su kanali oko kuće detaljno pretraženi i da Danka nije pronađena.

Ivana Ilić, majka Danka(2) dovedena je u policiju u Bor, potvrđeno je iz policije, a njeno ispitivanje se nastavljeno je i juče, ali ona nezvanično, nije osumnjičena.

Sinoć se na svom Instagram profilu oglasio i Dankin tata.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Walter Pravicek Maribor SLO EU

pre 2 meseca

Dete kao što je DINKA NE MOŽE PROŽIVJETI U PRIRODI 4-5 dana SAMA!Ako je živa mora,da je kod nekog.Bolnice,nesposobne žene koje ne mogu zanijeti i roditi,dakle žele svoje dete, možda su nju kindapovali,a odjednom susjedima pokazuje i prijavi u uredu 2 godišnju devojčicu?Neka susjeda tamo ima kameru,te se MORA VIDJETI SVE ŠTO TAMO PO PUTU PROLAZI.TKO?ODAKLE?A može i mnogo drugih familijarnih nesuglasica prouzrokovati,da je"NEGDE ODŠETALA".A ŠTO JE SA DRONOVIMA KAO "POGLED IZ ZRAKA"?SVAKAKO ONAJ,TKO BI KINDAPOVAO TO DEVOJČICU MORA U ZATVOR ZA BAREM 30 godina!

Pero Postar

pre 2 meseca

Nesposobnjakovici,dete ce umreti od gladi,zedji i hladnoce dok je nadju.

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija