• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.03.2024

09:46

(VIDEO) Pet neverovatniih sličnosti devojčice sa snimka i male Danke! Analizirali smo šok snimak iz Beča

printksrnin

Društvo

(VIDEO) Pet neverovatniih sličnosti devojčice sa snimka i male Danke! Analizirali smo šok snimak iz Beča

Podeli vest

Na snimku iz Beča, koji je Informer ekskluzivno objavio, a na kojem se vidi devojčica sa dve nepoznate žene, uočeno je čak pet neverovatnih sličnosti sa malom Dankom Ilić iz Bora, kojoj se od utorka, od 13.45 sati, gubi svaki trag.

Naime, snimak devojčice zabeležen je na stanici "Šotering" u Beču, a kako navodi jedan naš čovek koji tamo živi, uočio je devojčicu nalik Danki na jednom autobuskom stajalištu koja je bila u pratnji dve Rumunke.

Kako je naveo, devojčica se otimala ženama i nije se ponašala kao da ih poznaje. Takođe, dve žene su je dozivale na rumunskom, na šta se devojčica nije odazivala i ponašala se kao da nije njihovo dete.

Na prvi pogled postoje neverovatne sličnosti devojčice sa snimka i nestale Danke Ilić, a ovo su pet najupečatljivijih.

* Visina i građa

Devojčica sa snimka i Danka gotovo su iste visine i građe tela. Devojčica sa snimka čak i po svojoj konstituciji odgovara detetu od dve godine, koliko ima i Danka.

* Boja kose i očiju

Takođe, na snimku se jasno vidi da obe devojčice imaju istu boju kose i očiju, tamno braon. Čak i frizuru i dužinu kose, kada se uporedi snimak i fotografije nestale devojčice koje posedujemo, identične su.

* Oblik glave

Devojčica sa snimka ima oblik glave i lica kao i Danka. Okruglo lice, obla glava, sa izraženim čelom i sitnim očima.

Podsetimo, cela Srbija i region traga za malenom Dankom (2) koja je u utorak nestala u Banjskom polju. Još uvek je u toku detaljna provera na svim graničnim prelazima, pogotovo onima prema Bugarskoj. 

Svaka dojava se proverava, ono što me raduje jeste da je policija uverena da će pronaći Danku! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Za redakciju

pre 3 meseca

Bez obzira da li ova vest istinita ili ne, niste smeli da je objavite pre saopstenja policije. Ako je istinita, zapecatili ste detetivu sudbinu, i nikada je vise nece naci, jer ce se sad doticni potpuno povuci u ilegalu. Zasto ste to uradili, zaista, zasto? Kako vam nije bilo zao deteta?

sledeća vest

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija