• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2024

11:43

Amerikanac posetio Srbiju i ostao bez teksta! Ovaj grad je osvojio njegovo srce, ceo svet će čuti za nas! (VIDEO)

tik tok printscreen

Društvo

Amerikanac posetio Srbiju i ostao bez teksta! Ovaj grad je osvojio njegovo srce, ceo svet će čuti za nas! (VIDEO)

Podeli vest

Jedan Amerikanac posetio je Srbiju sa prijateljem, a od svih mesta je posebno bio oduševljen Čačkom.

U tom gradu on je, kako navodi na Tik Toku, doživeo veliko gostoprimstvo i upoznao divne ljude sa kojima je proveo u razgovoru celo veče i koji su ga čašćavali pićem kao najrođenijeg.

- Išli smo u jedan od najmanje posećenih gradova u Evropi, a ono što smo tamo doživeli će vas verovatno uveriti da to i vi to isto treba da uradite - započeo je priču Amerikanac koji se na Tviteru predstavlja kao basgoesofff.

- Prijatelj i ja smo se vozili Srbijom bez plana i odlučili da prenoćimo u slučajnom gradu na jugu zvanom Kakak (Čačak), ljudi su nam prilazili i pitali šta tamo radimo. Bili su vrlo iznenađeni što nas vide. Ali onda je usledilo još veće iznenađenje. Želeli smo da odemo na piće i naišli smo na jedan bar ne znajući da li smo dobrodošli - kaže on.

@basgoesofff Serbia has some real hidden gems. Caçak was such a cool town and we won't forget the people here #caçak #Serbia #travel ♬ Back On 74 - Jungle

Međutim, prema njihovim rečima, vlasniku ovog bara je bilo toliko drago što su ih posetili stranci, da ih je upoznao sa svojim prijateljima.

- Proveli smo veče sa nekim sjajnim ljudima iz Srbije. Dobili smo puno besplatnih pića i svi su bili uzbuđeni što nas vide - priča ovaj Amerikanac i dodaje da je turista u mestima kao što su Pariz ili London jedan od milion, dok je u manjim mestima potpuno druga situacija:

@basgoesofff This mix of architecture makes it such a cool place to visit on your next trip. Belgrade is a must for every history lover #blegrade #balkans #backpacking ♬ i walk this earth all by myself - Ekkstacy

- U malim gradovima širom Evrope bićete dočekani kao prijatelj i imaćete priliku da vodite zanimljive razgovore sa prelepim ljudima kao što smo i imali i mi sa nekim ljudima koje smo sreli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija