• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

17.05.2024

09:29

Ova destinacija bi se Srbima dopala: Ručak za dvoje 8 evra, pivo manje od evro, kao i kafa

Shutterstock

Društvo

Ova destinacija bi se Srbima dopala: Ručak za dvoje 8 evra, pivo manje od evro, kao i kafa

Podeli vest

Oni koji vole da putuju obično razmišljaju i o budžetu koji moraju da spreme za destinaciju koju su odabrali. Iskusni putnici podelili su na svom TikTok profilu kolike su cene u Kambodži, za sve one kojima je ova država na listi želja.

- Evo nas u jednom restoranu u koji dolaze, uglavnom, turisti. Naručili smo lokalna jela i cena ručka za dvoje sa pićem iznosi osam evra. Pirinač sa povrćem košta 1,5 dolara, nudle su dva i po, pa smo otišli da vidimo da li može i jeftinije - započinju oni.

Na ulici su pronašli pirinač sa piletinom koji košta oko 1,5 dolara, a i nudle koje koštaju isto.

- Mi obožavamo da jedemo roti, a on je ovde samo jedan dolar. Na ovim mestima ima dosta turista, a i mi smo ovde jeli i ništa nam nije bilo. Tu imate i ceđene sokove za po jedan dolar. Točeno pivo je na mnogo mesta 0,75 dolara, a toliko je, manje-više, i u radnji - nastavljaju TikTokeri.

Kako dalje navode, voda u prodavnici je od 40 centi, pa naviše. Slatkiši su oko četiri dolara, ali je zato egzotično voće povoljno i zdravo, može da se nađe za dolar, pa preporučuju da ga jedete kad ste već u Aziji.

- Kafe su manje od jednog dolara na ulici, a po tri u nekim fensi kafićima. Cene suvenira su šarolike, variraju od dolar, pa do par desetina. Neke stvari su i malo skuplje, ali vrede. Ulaznice za Angkor Wat su od 37 do 72 dolara. Prevoz Tuk Tukom platićete od 0,5 do jednog dolara po kilometru. Kambodža nije najjeftinija destinacija koju smo posetili, ali je svakako povoljna - zaključuju ljubitelji putovanja na svom profilu.

@dvarancabegizkanca Kakve su cene u Kambodži i koliko je zaista povoljna možete videti u ovom videu? . . . #putovanja #dvarancabegizkanca #azija #kambodža ♬ original sound - DvaRancaBegIzKanca



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Država daje pomoć stanovnicima 137 gradova i opština: Evo koliko novca možete da dobijete i čemu je namenjen
Društvo

Država daje pomoć stanovnicima 137 gradova i opština: Evo koliko novca možete da dobijete i čemu je namenjen

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović, uručila je danas u Novom Sadu ugovore gradonačelniku Novog Sada i lokalnim samoupravama koje su dobile sredstva u ovogodišnjem programu energetske sanacije porodičnih kuća i stanova, u kojem je za subvencije domaćinstvima država obezbedila oko dve milijardi dinara, deset odsto više u odnosu na prošlu godinu.

17.05.2024

09:12

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17