• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.05.2024

20:03

Pohlepa stanodavaca nema granicu! Cena noćenja u Beogradu preko 80.000 dinara: Evo šta je razlog vrtoglavog poskupljenja!

Informer/freepng/beta

Društvo

Pohlepa stanodavaca nema granicu! Cena noćenja u Beogradu preko 80.000 dinara: Evo šta je razlog vrtoglavog poskupljenja!

Podeli vest

Cene za noćenje u Beogradu idu i preko 80.000 dinara, a samo dan pre Ramštajnovog koncerta (24. i 25. maja) najam apartmana jedva da je bio 5.000 dinara.

Naime, na ovo su već počeli da ukazuju mnogi korisnici društvenih mreža. Recimo, noćenje u apartmanu na Zvezdari je 45.000 dinara, na Voždovcu 60.000, dok je na Starom gradu 70.000 dinara.

Na Terazijama je cena noćenja 77.000 dinara, a zanimljivo je to da je pre nekoliko dana isti apartman mogao biti rezervisan za 4.600 dinara.

Dokle seže pohlepa pojedinih stanodavaca najbolje se oslikava u komentaru jednog mladića na društvenoj mreži Reddit, koji je podelio sa ostalim korisnicima da ga je vlasnik zamolio da otkaže svoj najam, a da kao izgovor pošalje Booking-u da se "stan zapalio". Samo da bi mogao da ga izda po višoj ceni.

- Ovo se nikada nije dešavalo, šta se dešava u Beogradu poslednjih godina zaprepašćuje sve one koji žive ovde i moraju da rentiraju, a kamoli one koji su rođeni u ovom gradu. Jako mi je žao svakog ko dolazi na koncert, a nije iz Beograda i mora da ostane noć - stoji u jednom od komentara.

Foto: Insajder/Aleksandar Jovanović

 

Kako da "dolijate" pohlepnim stanodavcima?

Ko kaže da apartman morate da iznajmite baš u Beogradu? Recimo, cena noćenja u Novom Sadu je do 5.000 dinara, a vozom možete stići za pola sata do Novog Beograda.

Jedina mana je što je prvi jutarnji polazak u 5.19 časova. Ipak, ako dolazite kolima, onda taj problem nemate.

Takođe, ljubitelji nemačkog benda koji dolaze sami na koncert, već se dogovaraju da pronađu cimere sa kojima bi podelili "pohlepnu" sumu, pa možda i to nije loša opcija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20