• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.05.2024

18:21

Podeljene nagrade u igri "Uzmi račun i pobedi": Maja za račun od samo 80 dinara, dobila trosoban stan

printscreen rts

Društvo

Podeljene nagrade u igri "Uzmi račun i pobedi": Maja za račun od samo 80 dinara, dobila trosoban stan

Podeli vest

U trećem izvlačenju u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi“ izvučeni su dobitnici dva trosobna stana u Beogradu.

Prvi dobitnik stana je Maja Cerović iz Beograda, za račun koji je iznosio samo 80 dinara i plaćen je u Novom Beogradu. Marko Gatalo iz Novog Sada je drugi dobitinik tosobnog stana, a platio je račun od 380 dinara bezgotovinski.

Novi ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2024" trajaće do 8. juna 2024, a treće izvlačenje je večeras.

U drugom izvlačenju prošle subote, izvučeni su dobitnici jednoiposobnog i dvosobnog stana u Zemunskim kapijama – Dragan Radenović i Mirjana Milovanović.

Ukupan nagradni fond ovog kruga obuhvata 10 stanova u Beogradu – u svakom od pet izvlače se po dva stana.

Fiskalni računi uneti do 12 časova imaju pravo da učestvuju u izvlačenju

Aplikacija je dostupna u prodavnicama  Google Play, Apple i Huawei, a u igri učestvuju računi sa QR kodom koji su izdati na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, ne stariji od 1. januara 2024. godine.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaju fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji su registrovani nakon toga ili koji nisu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

Novi krug donosi i jednu novinu za bezgotovinska plaćanja. Unosom u aplikaciju, svaki fiskalni račun dobija jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na nalogu zabeležen bezgotovinski način plaćanja (karticom, instant i dr.) dobija se i još jedan dodatni kod. Svi dodeljeni kodovi ravnopravno učestvuju u javnim izvlačenjima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija