• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.05.2024

15:52

Da li znate koji je jedini magazin posvećen skijanju na Balkanu?

Open Balkan Ski Yu

Društvo

Da li znate koji je jedini magazin posvećen skijanju na Balkanu?

Podeli vest

Predstavljamo vam "Open Balkan Ski Yu", jedinstveni magazin koji okuplja sve ljubitelje skijanja iz regiona. Jedan region, jedno tržište, jedan ski pass je vizija kojoj težimo, simbolika kojom ujedinjujemo sve na jednom mestu i koja je deo, i podržava misiju Open Balkan predsednika Srbije, Aleksadra Vučića. Srbija i region Balkana obiluju bogatstvom planinskih lepota i potencijala u planinskom turizmu. Udruživanjem resursa i energija, za sta se Open Balkan vizija zalaze, pretvaramo konkurenciju u partnere, stvarajući tako povoljniju klimu za razvoj turizma celog regiona.

Saradnja je ključna u ostvarivanju ovog cilja - zemlje u regionu moraju zajedno raditi kako bi postigle značajne rezultate u promociji i razvoju planinskog turizma. Slogan "Jedan region, jedno tržište, jedan ski pass" predstavlja srž misije Open Balkan Ski Yu magazina - da spoji skijaše iz svih balkanskih zemalja i omogući im pristup informacijama i resursima koji će unaprediti njihovo iskustvo na snegu. Važno je da sva skijališta u regionu imaju zajednički ski pass kako bi se olakšalo kretanje skijaša i promovisala raznolikost celogodišnje ponude naših planina. Open Balkan Ski Yu časopis je glas koji promoviše ovakav pristup, podstičući saradnju među planinskim destinacijama i stvarajući platformu za razmenu iskustava i ideja.

Foto: Open Balkan Ski Yu

 

Da li znate koliko zadovoljnih skijaša redovno čita "Open Balkan Ski Yu"?

Neverovatnih 500.000 entuzijasta prati ovaj magazin, čineći nas najvećom skijaškom zajednicom na Balkanu. Dustupno na kioscima u svim zemljama regiona Srbija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, Severna Makedonija luksuzno dizajnirano dvojezično izdanje OpenBalkan SkiYu časopisa moguće je pronaći i u svim većim hotelima. Naša promocija nije ograničena na štampane stranice. Organizujemo događaje i promocije u svim turističkim centrima regiona, uključujući Rovinj (za vrijeme Weekend Media Festivala), Skoplje, Ljubljanu, Podgoricu, Beograd, Kopaonik, Zagreb, Sarajevo, Jahorinu i mnoge druge. Ovi događaji privlače hiljade entuzijasta i predstavljaju idealnu priliku za razmenu ideja i udruživanje ka jedinstvenoj viziji. Pridružite se ovoj rastućoj zajednici i budite uvek u toku sa svim najnovijim informacijama i ekskluzivnim sadržajima iz sveta planinskog turizma.

Foto: Open Balkan Ski Yu

 

"Open Balkan Ski Yu" - Vaša konekcija sa snežnim vrhovima Balkana!

Sve što je važno za skijaše i zaljubljenike u planinski turizam u regionu možete pronaći na jednom mestu.

Open Balkan Ski Yu prati sve najnovije trendove u svetu skijanja, hajkinga i opreme, pružajući vam detaljne analize i recenzije koje će vam pomoći da donesete najbolje odluke. Naši stručnjaci donose vam savete za bezbedno skijanje, od pravilne tehnike do osnovnih pravila na stazi, kako bi vaša skijaška sezona protekla bez problema.

Foto: Open Balkan Ski Yu

 

U ovom magazinu možete pronaći ocene najpopularnijih skijališta na Balkanu i u Evropi, kao i manje poznatih dragulja prirode koje vredi otkriti. Pored toga, donosimo vam vodiče kroz gastronomsku ponudu planinskih odmarališta, preporuke za najbolji smeštaj i informacije o ski školama koje će vam pomoći da unapredite svoje veštine ili da naučite osnove skijanja. Uverite se zašto ga skijaši biraju za svog vernog vodiča kroz zimske avanture i zašto smo vodeći magazin za skijanje u regionu. Budite deo trećeg izdanja Open Balkan Ski Yu priče i učinite svoju skijašku sezonu nezaboravnom!

Foto: Open Balkan Ski Yu

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija