• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

03.06.2024

14:32

Do sada neviđena prosidba u Beogradu! Međutim, ovaj potez mladoženje je svima zapao za oko

Printscreen 192.rs Instagram

Društvo

Do sada neviđena prosidba u Beogradu! Međutim, ovaj potez mladoženje je svima zapao za oko

Podeli vest

Jedan Beograđanin odlučio je da na originalan način zaprosi svoju devojku. On je u prosidbu krenuo kamionom okićenim srpskom zastavom, kao i balonima u bojama trobojke.

Međutim iako je želeo da ljubav prema devojci pokaže pred svima, mnogi su ovaj lep čin osudili.

Budući mladoženja je u pratnji još dva kamiona takođe okićena srpskom zastavom i balonima u bojama trobojke krenuo u Surčin da zaprosi devojku. Kroz celo naselje čule su se sirene, a mnogi ljudi izašli su ispred da vide šta se dešava.

On je pred njenu kuću došao i u pratnji trubača, a rodbina i komšije okupili su se da čestitaju, mlada je iznenađena i presrećna rekla "DA", svom izabraniku.

Snimak ove originalne prosidbe postao je viralan na društvenim mrežama, ali reakcije su bile podeljene.

- Čemu ovaj način prosidbe, kome se dokazuje, gde je tu intima njih dvoje? Sve su to posledice rijalitija u našem društvu - glasio je jedan od komentara.

- Zašto mora da se pravi spektakl i prenaglašavanje nekog intimnog čina? Ljubav treba da bude u prvom planu, a ne lumperaj - glasio je drugi.

- Nažalost, sve se obeležava nekim obeležjem Srbije, ljubavi nema. Bitno je da su baloni u bojama srpske zastave, glupost. Samo smetaju tim sirenama - napisao je neko.

- Sve što je lepo kratko traje - glasi jedan od komentara.

Pored negativnih, ipak bilo je i onih kojima je ova prosidba bila simpatična, pa su stali u odbranu mladih i ljubavi.

"Baš je originalno. Ako se njima sviđa, šta koga interesuje da li je ovako ili onako", "Lepo, da nam ožive sela sa puno dece".

Sve najbolje. A samo zamislite da je njen odgovor bio "Ne". Žali Bože goriva - našalio se jedan


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija