• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2024

12:04

I danas će pljuštati i grmeti, ali samo u ovom delu Srbije! Zna se da li će biti jake oluje!

Miloš Rafailović/shutterstock

Društvo

I danas će pljuštati i grmeti, ali samo u ovom delu Srbije! Zna se da li će biti jake oluje!

Podeli vest

Nakon veoma nestabilnog vremena sa jakim olujama, u Srbiji je danas dosta stabilnije, ali i svežije, uz smenu sunca i oblaka.

Više oblačnosti ima na severu Srbije, naročito u Vojvodini, a u tim predelima biće danas uslova i za lokalne pljuskove sa grmljavinom, naročito na severu Bačke i Banata.

Srećom, nema opasnosti od grmljavinskih oluja i nepogoda poput jučerašnjih. Danas će biti i svežije, maksimalna temperatura od 23 do 27°C, u Beogradu do 25°C.

Od sutra toplije, a pljuskova sa grmljavinom biće kasnije poslepodne i uveče ponovo u većem delu Srbije, uz pojavu grmljavinskih oluja. Suvo će ostati samo u Vojvodini.

Od četvrtka do kraja sedmice biće sunčano i sve toplije uz pravo letnje vreme. Za vikend nas očekuje i tropski toplo uz temperature iznad 30, a lokalno i do 35 stepeni. Nažalost, u nedelju pred kraj dana i početkom sledeće sedmice novo pogoršanje vremena.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija