• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic Žena

11.06.2024

14:40

Jelena iz Obrenovca je najlepša maturantkinja: Vodeći se parolom "manje je više" sve oduševila svojim savršenim izgledom!

printscreen

Društvo

Jelena iz Obrenovca je najlepša maturantkinja: Vodeći se parolom "manje je više" sve oduševila svojim savršenim izgledom!

Podeli vest

Prošle nedelje održana je velika matura Tehničke škole u Obrenovcu. Maturanti su zablistali svojim izgledom, ali jedna devojka se posebno istakla svojom lepotom.

Jelena iz Obrenovca je očarala sve na maturi, kao i ljude na društvenim mrežama koji su je prpoglasili "najlepšom u Srbiji". Njena lepota je postala viralna i mi smo morali da je pronađemo.

Nosila je prelep beli komplet koji je privukao pažnju svojim jedinstvenim dizajnom. Gornji deo kompleta bio je prsluk koji je na prvi pogled izgledao kao mašna, dok je donji deo bila suknja na preklop sa postavljenim džepovima, karakterističnim za pantalone.

Njena odluka da kombinuje ovaj elegantan komplet sa bordo aksesoarima, koji su inače boja sezone, savršeno je istakla njen stil.

Foto: printscreen

 

Njena kosa bila je delimično puštena i podignuta, čime je dodatno istakla svoje prelepo lice.  

Vodeći se parolom "manje je više" zaista je zaslužila mesto najlepše maturantkinje.

Šminka je bila neutralna, čime je Jelena postigla savršen balans između trendi, klasičnog i elegantnog izgleda.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija