• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Dina Sajeh

15.06.2024

14:33

Ekskluzivno! Jovana Jeremić za Informer: "Saznali smo ko je sabotirao Dragana! Podmetačinu napravila konkurencija, svi radnici su na poligrafu!"

Miloš Rafailović, Masha Banjdur

Društvo

Ekskluzivno! Jovana Jeremić za Informer: "Saznali smo ko je sabotirao Dragana! Podmetačinu napravila konkurencija, svi radnici su na poligrafu!"

Podeli vest

Jovana Jeremić je za Informer prokomentarisala tešku situaciju koja je zadesila njenog izabranika Dragana Stankovića.

Voditeljka Jovana Jeremić i njen dečko, biznismen Dragan Stanković, pre tri dana doživeli su šok kada je pekarski pogon u vlasništvu njenog izabranika potpuno uništen u požaru. 

Jovana je odmah rekla da sumnja da konkurencija pokušava da uništi Draganov biznis i uzme monopol na srpskom tržištu, te da ovo nije ni prva ni jedina podmetačina koju su napravili.

Foto: Miloš Rafailović/Privatna arhiva

 

Jovana je za Informer progovorila na ovu temu, a na samom početku rekla je da su se ona i Dragan oporavili od šoka, ali i da su u međuvremenu otkrili nove stvari vezane za sabotažu.

- Dobro smo sad, konsolidovali smo se, došli smo sebi. Pribrali smo se, to je najvažnije. Nastavili smo dalje. On je obezbedio dovoljne količine za proizvodnju, sve što je trebalo, a neke stvari su se i razotkrile u međuvremenu, a neke su još u fazi istrage - rekla je Jovana.

S obzirom na to da je u hleb koji proizvodi Draganova firma bio ubačen živ miš, Jeremićeva kaže da su otkrili ko je čovek koji je pokušao da uništi Stankovićev biznis.

Foto: Privatna arhiva

 

- Razotkrilo se ko je ubacio miša u hleb. Ubacio ga je neko ko je bio plaćen da to uradi od strane konkurencije. U pitanju je vozač koji je radio u Draganovoj firmi. Poslednjeg radnog dana je to uradio, a sutradan je odmah počeo da radi u toj konkurentskoj firmi, za koju je i ubacio miša - rekla je voditeljka, a na pitanje da li ima napretka u istrazi u vezi požara odgovorila je:

Foto: Privatna arhiva

 

- Tu se još ništa ne zna, ali svi radnici su na poligrafu.

Na društvenim mrežama su se pojavili maliciozni komentari u kojima Jovanini hejteri tvrde da se Draganu sve to dešava zbog Jeremićeve, te da su požari podmetnuti kako bi se određeni ljudi osvetili njoj.

- Nema to veze sa mnom. Prvi požar je bio dok još Dragan nije bio u vezi sa mnom. Ne zanimaju me komentari hejtera, jer mi oni ne plaćaju račune i nisu oni od mene napravili megazvezdu.

Foto: Printscreen/Youtube/Pink

 

U medijima se pisalo da šteta prouzrokovana požarom iznosi više od milion evra, ali Jovana nije upućena u to da li osiguranje pokriva toliki iznos.

- Sve će to biti vraćeno u prvobitno stanje, baš kako treba. Ne znam da li osiguranje pokriva, to sve Dragan zna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Turci obojili Dortmund u crveno, Ronaldo se sprema da obori rekord Uživo
EURO 2024

Turci obojili Dortmund u crveno, Ronaldo se sprema da obori rekord

Današnji program na Evropskom prvenstvu rezervisan je za grupu F, koja jedina nije igrala mečeve prvog kola. Stoga nema utakmice u 15.00 časova, već će program od 18.00 časova otvoriti Turska i Gruzija koje se sastaju u Dortmundu. Derbi dana je od 21.00 čas u Lajpcigu, kada će se sastati Portugal i Češka.

18.06.2024

12:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija