• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

24.06.2024

10:10

Plaši nas jedna stvar! Potresna ispovest roditelja Milana Đorđevića za kojim se traga već dve nedelje: Pronađen njegov službeni automobil (FOTO)

Privatna arhiva

Društvo

Plaši nas jedna stvar! Potresna ispovest roditelja Milana Đorđevića za kojim se traga već dve nedelje: Pronađen njegov službeni automobil (FOTO)

Podeli vest

Pre tačno dve nedelje Milan Đorđević (41) parkirao je svoje službeno vozilo „škodu“ na parkingu na izletištu Bojanine vode i na tom mestu izgubio mu se svaki trag. Gde je mladi Nišlija i šta se sa njim dogodilo i dalje je misterija, uprkos obimnoj potrazi na Suvoj planini u kojoj je do sada učestvovalo nekoliko stotina ljudi, među kojima su policajci, vatrogasci, pripadnici Gorske službe spašavanja, šumari, planinari, alpinisti, prijatelji i rođaci.

Naš portal uspeo je da dođe do fotografije sa parkinga na izletištu na Bojaninim vodama u vreme dok se tamo još nalazio Milanov službeni automobil, a forenzičari uzimali uzorke.

Na sredini parkinga nalazi se plavi policijski „golf“, a u istom redu gde je „škoda“ parkirana su vozila prijatelji i rođaka nestalog čoveka. Najbliži „škodi“ su forenzičari i Milanov otac koji sa rukama na bokovima gleda u automobil. Nešto dalje na parkingu su komšije i prijatelji nestalog koji su tog dana bili uključeni u potragu, i policajac koji je obezbeđivao rad forenzičara.

Siniša Đorđević, Milanov otac rekao je neposredno pre nego što su forenzičari došli na parking, za naš portal rekao da je njegov sin parkirao vozilo na Bojaninim vodama oko 18.30 časova.

- Pošto se tog 10. juna od podneva više nije javljao na telefon mi smo krenuli u potragu. Pametni sat koji je ostao kod kuće pokazao je da mu je telefon udaljen od Niša 19 kilometara, a upravo je toliko izletište na Suvoj planini udaljeno od grada. Stariji sin i njegovi drugovi su ga prethodno tražili na Kaminičkom visu i pored Nišave, ali kada je sat pokazao tu udaljenost došli su na Bojanine vode. Tada smo obavestili policiju i krenuli u potragu - izjavio je Siniša.

Foto: Privatna arhiva

 

On je kazao da nisu smeli da otvore Milanov automobil pre dolaska forezničara da ne bi eventualno izbrisali tragove koji bi mogli da pomognu u potrazi. Dodao je da su odmah po pronalasku automobila, po zvonjavi telefona, shvatili da se nalaze u kaseti automobila.

Milanova majka Marica kazala je da su od policajaca saznali da je, pre nego što se javio supruzi, njen sin razgovarao sa drugom iz Amerike, koleginicom iz Beograda i jednim planinarom.

- Nastavljamo da ga dalje tražimo, ali gde, nismo pametni. Njegov sin pita majku svakog dana kada će otac da mu se vrati.  Detetu mnogo teško pada ovo što se sa Milanom dogodilo. Odbija da ide na trening, neće da ide rođendane kod drugara, samo o ocu priča. Ne znam kako ćemo da preživimo ovo što nas je zadesilo. Samo neko da javi da je živ, ukoliko je izabrao neki drugi put, prihvatićemo i to. Sve ćemo da prihvatimo samo da znamo da je živ - vidno potresena govori Marica.

Prema njenim rečima, Milanov nestanak je užasna enigma. Sve je pretraženo na Suvoj planini, a a ni traga ni glasa od njenog sina.

- Da se negde okliznuo i da je ne daj Bože poginuo pa bi ga ptice našle, našao bi ga neko. Plašimo se da ga neko nije odveo negde, i to nam pada na pamet. On da digne ruku na sebe neće. To je poseban čovek, pedantan, odgovoran i u kući i na poslu, spreman da uvek priskoči u pomoć. To bi vam rekli svi koje bi pitali za njega. Ne bi ostavio decu. Uplatio je letovanje, vodio je i sina i ćerku na bazen da nauče da plivaju dok krenu na more. Srećan je bio mnogo prethodnog dana kada je sin osvojio treće mesto na takmičenju u Beogradu - istakla je Marica.

Foto: Društvene mreže

 

Ona je podsetila da Milan već 17 godina radi kao zastupnik farmaceutskih kompanija, a poslednja kompanija za koju radi, angažovala ga je da prodaje lekove na području jugoistočne Srbije. Pre nego što je nestao bio je Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu, pošto je ponedeljkom obilazio urologiju i onkologiju u toj zdravstvenoj ustanovi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija