• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.06.2024

11:01

Majstor došao kod žene da popravi šporet, pa je izvređao na društvenim mrežama! Jedan komentar posebno naljutio sve!

Shutterstock/društvene mreže

Društvo

Majstor došao kod žene da popravi šporet, pa je izvređao na društvenim mrežama! Jedan komentar posebno naljutio sve!

Podeli vest

Opšta rasprava nastala je na društvenoj mreži "X", kada je jedan majstor, koji se bavi popravkom šporeta, objavio fotografiju jednog koji je popravljao kod izvesne devojke.

Naime, to ne bi bio problem da ovaj majstor nije izvređao vlasnicu šporeta zbog izgleda i kvaliteta tog kućnog aparata.

Foto: Printskreen

 

On je na društvenim mrežama podelio fotografiju šporeta uz uvredljive komentare da je devojka "aljkava".

- Kod jedne mlade dame... A bogme i lepe, 30 leta. Šporet prljav do bola, masnoća i iza, i na bočnim stranama. Da je moja, letela bi iz kuće. Užas jedan, i užasno i naplatio - napisao je ovaj majstor.

 

 

Jedna žena se odmah nadovezala na njegov komentar, a njen odgovor šokirao je i razbesneo druge korisnike društvene mreže "X".

- Ako joj muž to ne vidi, i mama mu je bila ista takva. A možda je jadnik rastao bez majke. Valjda će oprati kad budu krečili - navela je ova korisnica.

Rasprava u komentarima se nastavila. Majstor je nastavio da vređa ženu u čijem domu je popravio šporet.

- Muž ju je ostavio baš zbog aljkavosti. Ni da kuva ne zna, a nije krečila dve godine... Ode u pet, dođe kući u tri ujutru. Baraba, a uvek ima para - napisao je on u komentaru.

 

 

Sa druge strane, mnogi ljudi su ostali zgroženi nad celom prepiskom na društvenim mrežama i smeslosti majstora da slika nečiji inventar po stanu, nakon čega to iskoristi za vređanje na društvenim mrežama.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija