• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.07.2024

12:54

Povlači se još jedan proizvod sa tržišta! Potrošači šokirani: Može da izazove posekotine

Shutterstock

Društvo

Povlači se još jedan proizvod sa tržišta! Potrošači šokirani: Može da izazove posekotine

Podeli vest

Posuda za mešanje-blender robne marke VITA-MIX, modeli Ascent A3500i, A2500i i Venturist, zapremine 225ml i 600ml sa sečivima serije Ascent, proizvedena nakon maja 2018. godine.

Sečivo crne boje i posuda koja je providna obeleženi su logom VITA-MIX. Proizvod je težine 0,1 do 0.5kg i izrađen je od tritan plastike i polipropilena.

 

Proizvođač je utvrdio da se, na obuhvaćenim proizvodima, posuda blendera može odvojiti od osnove sa sečivima, pri čemu se sečivo može otkriti, što može izazvati rizik od posekotina lica koje ga koristi, objavljeno je na sajtu NEPRO.

Proizvođač će obezbediti komplet za opravku - zaštitni plastični poklopac - koji treba pričvrstiti preko osnove sa sečivima. Potrošači se obaveštavaju da prestanu da koriste proizvod i da se registruju za dobijanje kompleta za popravku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija