• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mitrovica.info

28.07.2024

16:04

Kupio ćevape u poznatoj mesari i povratio! Ovakvu gadost još niste videli (VIDEO)

Mitrovica Info

Društvo

Kupio ćevape u poznatoj mesari i povratio! Ovakvu gadost još niste videli (VIDEO)

Podeli vest

Jedan stanovnik Sremske Mitrovice koji je pazario ćevape u jednoj renomiranoj mitrovačkoj prodavnici tvrdi da je ugledao u njima crve kako se migolje, kada je planirao da spremi ručak.

Kako piše na fiskalnom računu, kupac je ćevape pazario u Agropapukovoj prodavnici „Naša kuća mesa“ koja se nalazi u Starom šoru u Sremskoj Mitrovici. 

Lokalni portal je pokušao da stupi  u kontakt sa menadžmentom Agropapuka, ali to zbog vikenda i neradnih dana nije bilo moguće, pa se kako navode nadaju da će objašnjenje dobiti tokom sledeće sedmice.

Foto: Mitrovica Info

 

Pomenuti kupac koji je želeo da ostane anoniman, poslao je snimak crva koji gmižu u mesu lokalnom portalu mitrovica.info. Snimak možete pogledati OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Otkriven pravi cilj posete Netanjahua Americi! Tramp je jedini čovek koji može da spreči masovni nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Otkriven pravi cilj posete Netanjahua Americi! Tramp je jedini čovek koji može da spreči masovni nuklearni rat? (VIDEO)

Da li će biti rata ili neće, a ako će biti, pod kojim uslovima? Ako pitate Donalda Trampa, on zna da će doći do velikog rata na Bliskom istoku ako on ne dođe na vlast. Ako izaberu Trampa, navodno, rešiće se svi svetski problemi, ali ako on ne bude izabran, čovečanstvo će se suočiti sa Trećim svetskim ratom. Na ovu temu u "Info danu" govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i filozof, prof. dr Boris Bratina.

28.07.2024

16:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija