• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2024

18:07

Srpkinja pokazala kako pakuje hranu za letovanje: Jedni je podržavaju, a drugi joj se smeju! (VIDEO)

TikTok/__tetka_

Društvo

Srpkinja pokazala kako pakuje hranu za letovanje: Jedni je podržavaju, a drugi joj se smeju! (VIDEO)

Podeli vest

U mnogima od nas se pred odlazak na letovanje vodi borba da li na plažu treba nositi hranu ili "napasti" čokoladne krofnice i druge đakonije koje se nalaze u blizini.

Sada više ne morate da se dvoumite. Sve što je potrebno jeste da poslušate jednu mladu Srpkinju, koja se na TikToku predstavlja kao "_tetka_" a koja je, sa svojih preko 20. 000 pratilaca, podelila kako se ona priprema za predstojeće letovanje.

Naime, po prvi put u životu, odlučila je da sve spremi kod kuće, zamrzne i ta jela ponese na more. Na njenom meniju našli su se grašak, pasulj, gulaš i bolonjeze sos, a čak je dobila i savet kako da zamrzne šnicle.

@__tetka_ Šta nikako ne sme da se zamrzne a šta je ok i šta vi nosite na more? Pišite u komentarima #paradajzturisti #putovanje #hranazaput #hrana #food #recepti #odmor ♬ original sound - Tetka

Video je skupio oko 300.000 pregleda i 300 komentara, a pojedini pratioci su izrazili svoje vidno nezadovoljstvo.

- Je l' realno da nosite zamrznutu hranu na more? Na more se ide da se uživa, a ne kuva ili podgreva. Ima toliko restorana. Strašno - napisao je jedan od pratilaca.

- Za poslednjih 20 godina nisam poneo gram hrane na more. Malo je ovo bezveze - dodao je drugi.

- Sve razumem, ali ljudi, neko istinski pohuje na moru, u apartmanu u kome spava? Kao, miris mora i spaljenog ulja na jastuku? - zaključio je treći.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Evropa da se pripremi za Trampa! SAD će se odreći i globalne hegemonije i liberalizma, za evropski establišment to je horor!
Analiza Blumberga!

Evropa da se pripremi za Trampa! SAD će se odreći i globalne hegemonije i liberalizma, za evropski establišment to je horor!

Odustajanje Amerike od svoje globalne uloge nije počelo sa Trampom, već zaokretom Baraka Obame ka Aziji. Haris će, ako dođe na čelo SAD, morati da se obračuna u Kongresu ne samo sa konzervativnim republikancima, već i sa antiglobalistima raznih vrsta u svojoj Demokratskoj partiji, a SAD će napustiti ili svoju globalnu hegemoniju ili liberalizam - možda i oboje

05.08.2024

19:04

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija