• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2024

12:31

Miša Nerast bio je najveći ljubavnik beočinskog kraja: Gazdarica ga vodila na povocu, vozikala motokultivatorom! (FOTO)

Youtube Printscreen/Borino5kazanje

Društvo

Miša Nerast bio je najveći ljubavnik beočinskog kraja: Gazdarica ga vodila na povocu, vozikala motokultivatorom! (FOTO)

Podeli vest

Miša Nerast odavno se ne šetka i ne rije ovozemaljske obore ali priča o njemu i dalje živi, a zabeležena je kamerom pre jedno dvadesetak godina.

Reč je o najvećem ljubavniku beočinskog kraja kad je reč o veprovima, a koliko je bio tražen među komšijskim krmačama svedoči i činjenica da ga je gazdarica i motokultivatorom vozila kao gospodina na "radno mesto".

Foto: Youtube Printscreen/Borino5kazanje

 

Od milja ga je zvala Miša, držala i na povocu a njegova uspešnost kad je reč o obezbeđivanju potomstva po komšiluku nije dovođena u pitanje.

Foto: Youtube Printscreen/Borino5kazanje

 

Ženske i devojke, kako reče gazdarica, prosto su ga obožavale.

- Svaki dan ovako, svaki dan... Odi, odi, ajde gore da te vodimo... Zovem ga Miša, nema ni godinu dana... pripravnik... uvežban, još kako... Sad ima 150 kila - veli ponosno gazdarica pred kamerom Bore Otića i njegovog čuvenog serijala za RTV Vojvodinu Borino 5kazanje.

Miša je tako lepo naučio na "limuzinu" da se bez problema vozio u motokultivatoru do "ženskih".

Gazdarica je pričala da nije probirač i da ga dotad nijedna nije odbila a da je najveseliji kad ide kod ženske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija