• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.08.2024

21:20

Nestala Mira (76) iz staračkog doma i dementna je! Porodica moli za pomoć - Nema je već dva dana

Printskrin

Društvo

Nestala Mira (76) iz staračkog doma i dementna je! Porodica moli za pomoć - Nema je već dva dana

Podeli vest

Mira Uzunović (76) nestala je iz doma za stare u Rekovcu u sredu oko 17 časova.

Porodica već dva dana traga za njom. Kako su naveli za Telegraf.rs, Mira je dementna i njen nestanak prijavljen je policiji.

 

- Nestala je preksinoć oko 17 časova, pola sata kasnije prijavili smo nestanak policiji. Još uvek nema ni traga ni glasa od nje - rekao je njen zabrinuti unuk i dodao da je u trenutku nestanka mira na sebi imala crnu haljinu sa dugmičima napred i bež espadrile.

Ona je seda i blago povijena u ramenima, a visoka je oko 170 centimetara.

 

 

Da tragaju za njom podelili su i na društvenim mrežama.

- Iz doma za stare u Rekovcu nestala je Mira Uzunović (76). Mira je pobegla iz doma, dementna je, inače je rodom iz Vrnjačke Banje. Ukoliko neko ima informacije o njoj može se javiti na broj telefona u oglasu ili obavestiti najbližu policijsku stanicu - piše u opisu njene slike na Fejsbuku.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o njij, pozovite na ovaj broj telefona 062/9710944 ili kontaktirajte najbližu policijsku stanicu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?
Live TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?

Kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da bi bio srećan da Elonu Masku da visok položaj u svojoj administraciji ako pobedi na izborima u novembru. Gosti "Otvorenog studija" Informer TV politički konsultant Vlada Dobrosavljević i ekonomista profesor Bojan Dimitrijević komentarisali su ovu vest, ali i analizirali šta to povezuje ova dva preduzetnika.

23.08.2024

20:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija