• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2024

10:41

U Grčkoj priređena svečana večera za 650 - članu delegaciju iz Srbje predvođenu Draganom Markovićem Palmom! (FOTO/VIDEO)

Grad Jagodina

Društvo

U Grčkoj priređena svečana večera za 650 - članu delegaciju iz Srbje predvođenu Draganom Markovićem Palmom! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Za našu delegaciju je priređena svečana večera u Nea Mudanji u objektu Nautilus Palas izmedju Haniotija i Soluna. 1300 dlanova je aplauzom pozdravilo Markovićev ulazak u salu.

KADA GOD PREDJEMO DRŽAVNU GRANICU VIŠE NEMA POLITIKE, SVI PREDSTAVLJAMO SRBIJU

 - Pozdravljam članove naše delegacije , pomoćne radnike iz svih osnovnih i srednjih škola iz Jagodine, lekare, medicinske sestre i tehničare iz 25 zdravstvenih ustanova iz Srbije, predstavnike udruženja pčelara, gljivara, radio amatera, taksista, dobrovoljnih davaoca krvi iz Jagodine, privrednike. Ovo putovanje je, kao i sva ostala u poslednjih 18 godina organizovao Grad Jagodina, a ceo trošak su platili donatori kojima se zahvaljujem, a jedan od donatora je i Jedinstvena Srbija od para koje dobijamo na osnovu broja poslanika u Skupštini Srbije, jer naša politika je da pare na ovaj način vraćamo onima koji pune budžet, a to su gradjani. I kada god predjemo državnu granicu više nema politike, svi predstavljamo Srbiju. I da nije bilo naših putovanja poslednjih 18 godina ne bi bilo 14 fabrika stranih investitora danas u Jagodini - rekao je Marković obraćajući se prisutnima.

Foto: Grad Jagodina

 

NAPADI NA VUČIĆA SU NAPADI NA SVE NAS

- Srbija nikada nije imala veći ekonomski rast nego poslednjih godina, a u prvom kvartalu ove godine Srbija ima veći rast BDP-a nego najveća evropska sila Nemačka. I zato neki napadaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji predstavlja Srbiju i sve nas i svaki napad na Vučića je napad na sve nas. Mogu ovi iz opozicije da viču "mrzim Vučića", ali njegova dela ne može niko da sakrije - naglasio je Dragan Marković Palma uz veliki aplauz 650 prisutnih članova srpske delegacije.

- Aleksandar Vučić neće otići iz Srbije ni on ni njegova porodica, a neću ni ja sa 11 članova moje porodice koji živimo u jednoj kući, a neće ni Ivica Dačić sa svojom porodicom. Dačić je drugi put ministar unutrašnjih poslova i kada je Dačić ministar policije mirno spavajte - poručio je predsednik Jedinstvene Srbije i sve pozdravio sa "Ziveli" na grčkom jeziku "Jamas".

Svečanoj večeri prisustvovali su i zamenik predsednika Jedinstvene Srbije Života Starčević , predsednik SPS u Jagodini i načelnik Pomoravskog okruga Goran Milosavljević, i ostali funkcioneri JS i SPSa, kao i privrednici iz Srbije i Grčke i novinari najuticajnih srpskih medija. Delegaciju iz Srbije je zabavljala Jovana Tipšin uz orkestar Vlade Alempijevića I Saše Bogosavljevića Supe. Naša delegacija se u ponedeljak vraća u Srbiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Palma: U Hanioti stigla delegacija od 650 članova iz Srbije!
Politika

Palma: U Hanioti stigla delegacija od 650 članova iz Srbije!

U Hanioti je jutros stigla delegacija iz Srbije koja je sinoć krenula iz Jagodine -, 650 članova, a u delegaciji su zdravstveni radnici iz 25 gradova Srbije, zatim članovi više udruženja iz Jagodine -udruženja pčelara, gljivara, kinološkog društva, dobrovoljnih davaoca krvi, privrednici, radio amateri. I ovo putovanje je u organizaciji grada Jagodine, a o trošku donatora i ja se zahvaljujem donatorima, rekao je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma u uključenju za TV Prva.

05.09.2024

10:57

sledeća vest

TV

Hronika

Kalinić: Vlada Budala je u Španiji glumio Hrvata
Hronika

Kalinić: Vlada Budala je u Španiji glumio Hrvata

Vlada Budala je, dok smo se krili u Španiji, glumio Hrvata i lupetao je na ijekavici, sve pogrešno. Kad su ga neki Hrvati pitali u jednom klubu u Madridu kako mu je u Španiji, Vlada im je rekao "djobro", ali da su svi Španci "pjederi". Hrvati su se čudili šta ovaj lupeta...

07.09.2024

08:17

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!
Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!

Prema izveštaju Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“, raste broj zaraženih groznicom Zapadnog Nila, koju prenosi domaći komarac. U Srbiji je registrovano ukupno 28 obolelih što je za osam više nego prethodne sedmice., a prvi slučaj registrovan je i na teritoriji Šumadije.

06.09.2024

16:58