• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

09.09.2024

09:35

"Je l` i vas nervira kad se gosti ponašaju kao kod svoje kuće?" Srbe naročito razbesni ovaj potez posetioca: "Grozota"

Shutterstock

Društvo

"Je l` i vas nervira kad se gosti ponašaju kao kod svoje kuće?" Srbe naročito razbesni ovaj potez posetioca: "Grozota"

Podeli vest

Mnoge građane Srbije nervira ponašanje gostiju koji se kod drugih u kući ili stanu ponašaju kao kod svoje kuće.

Na društvenoj mreži X pokrenula se polemika oko ponašanja ljudi koji vam dolaze u dom i nisu vam bliski, a opet vole da zaviru u tuđe čaše i tanjire. Bukvalno!

- Je li i vas nervira ili samo mene kad se gosti, posebno koji mi nisu bliski ponašaju kao kod kuće. Ono ustanu i odu do kuhinje i kažu ne ustaj kaži mi samo gde su ti čaše, ili hoćeš da ti operem sudove ili odu do frižidera da uzmu vodu. Ne trkeljiši mi, daću ti šta treba - navodi se u objavi ispod koje su se nizali odgovori korisnika:

- Užas, grozota! Užasno me nervira, i kad su bliski - piše u prvom komentaru, a u drugom stoji:

- Strašno me nervira i to je uradila jedna žena pozvana u našu kuću samo zato što je žena muževljevog kolege i majka devojčice sa kojom se naša ćerka družila. Izuzetno nametljiva osoba koju su svi zapamtili (bilo je dosta naših prijatelja) kao nekulturnu i nadobudnu.

U nizu komentara bilo je i onih koji su rekli da ih nerviraju i one osobe koje se same posluže.

- Mene nervira pogotovo kad i ne pitaju već se sami posluže ili sipaju nešto, jer se ja onda osećam kao loš domaćin, a i ne volim da mi se svako muva po kuhinji, brate kaži lepo šta ti treba daću ti.

- Jako. Nema tih para da ja uđem u tuđu kuhinju, a o sobi da i ne pričam. Kod nas komšija krene po sobama " da nas traži" ali ga neko zaustavi od ukućana. Gde si krenuo projatelju? Nevaspitanje. Nema mi to veze sa bliskošću, koliko sa manirima.

S druge strane bilo je i onih kojima to ne smeta.

- Meni je to top, volim kad se osećaju kao u svojoj kući. To se podrazumeva da rade svi koji dođu kod mene - samousluživanje. Baš sam kod svoje najbolje drugarice ustala i oprala joj suđe.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija