• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K1

09.09.2024

14:18

Infulenserka zbog reklame jedva izvukla živu glavu! Nisam mogla da okrećem vrat, završila sam na lekovima

Pixabay

Društvo

Infulenserka zbog reklame jedva izvukla živu glavu! Nisam mogla da okrećem vrat, završila sam na lekovima

Podeli vest

Život Stankice Stojanović drastično se promenio nakon što je podvrgnuta ubrizgavanju hijaluronskih filera. Više od godinu dana, njen izgled se nije popravio, a narušeno fizičko i psihičko zdravlje dovelo je do toga da odluči da pravdu potraži na sudu.

Nakon što se Stankica podvrgnula tretmanima za topljenje usana, jagodica, nazolabijalnih bora i dzolajna, pojavili su se problemi koji su me primorali da tražim dodatnu medicinsku pomoć.

- Podvrgla sam se tretmanima za topljenje usana, jagodica, nazolabijalnih bora i dzolajna. Bila sam zadovoljna rezultatima prvih 25 dana, ali potom sam počela da osećam nelagodnost u desnom uglu vilice, gde se pojavila kugla koja mi smeta prilikom okretanja glave. Obratila sam se svojim lekarima i opisala simptome. Oni su rekli da bi uzrok mog problema mogli biti fileri i preporučili su mi određenu terapiju. Prepisali su mi antibiotike i kortikosteroide, što sam primenila, i kugla je nestala nakon završetka terapije - rekla je Stankica i dodaje: 

- Pitala sam zašto trebam da uzimam te lekove, a objašnjeno mi je da je verovatno reč o upalnom procesu. Iako je tokom terapije i nekoliko dana nakon nje sve bilo u redu, nakon izvesnog perioda počela sam ponovo da dobijam reakcije, ali na drugim mestima. Ponovo sam ih kontaktirala i savetovali su mi da možda najbolje rešenje bude da uklonim filer jer izgleda da mi ne odgovara.
Ponovo sam primenila terapiju i obavila dodatno topljenje filera, ali nisam postigla željene rezultate
- kaže ona za K1info.rs. 

Stanika kaže da su joj distributeri savetovali da potraži pomoć drugog lekara.U međuvremenu, konsultovala  se sa distributerom filera koji mi je preporučio da potražim pomoć od drugog lekara kojem više verujem.

- Obratila sam se plastičnom hirurgu u Sloveniji. Nakon pregleda, lekar je posumnjao na infekciju i obavio dodatne pretrage. Otkrio je da je moj imunološki sistem kolabirao, što je uticalo na moje zdravlje i nateralo me da uključim i antidepresive. Problemi sa imunitetom su uzrokovali otoke i bolove, a stanje je bilo uzareno i toplo - ističe ona. 

Pre nego što je otišla kod svog lekara, prošlo je četiri meseca jer su je predstavnici kompanije vodili kod svojih lekara, koji su sugerisali da možda treba da sačeka i da uzrok problema bude povezan sa njenim psom.

- To je dovelo do velikog nesporazuma, jer sam sumnjala u njihove tvrdnje i verovala da su problemi sa filerima. Kada sam se obratila lekaru u Kopru, započela sam novo lečenje, ali zbog finansija sam morala da se obratim jednom maksiofacionalnom hirurgu u Banjaluci, koji je napravio tim lekara, gde su plastičnihirurzi, radiolozi počeli sve iz početka. Uveli su neki red svega što smo radili. Odrađeni su mi ultrazvukovi, urađeni su punktati, ali o daljem lečenju ne mogu da govorim, dok sve ne bude gotovo. Prema dijagnozi koju su mi postavili, ja sam definitivno odreagovala na filer koji su mi stavili i moja reakcija tela je bila takva - zaključila je Stanka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija