• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2024

11:10

Devojka se zgrozila kad je videla šta je radnica uradila u jednom srpskom marketu! "Od tad ne jedem ništa što nije zapakovano"

Shutterstock

Društvo

Devojka se zgrozila kad je videla šta je radnica uradila u jednom srpskom marketu! "Od tad ne jedem ništa što nije zapakovano"

Podeli vest

Praksa u prodavnicama može biti odlična prilika za sticanje iskustva, ali vas može i neprijatno iznenaditi.

To je upravo ono što je doživela jedna žena koja je otkrila da je tokom svoje prakse pre par godina u jednoj prodavnici na istoku Srbije, svedočila incidentu koji otvara pitanja o standardima higijene u prodaji.

- Pre nekoliko godina, dok sam obavljala praksu, primetila sam da je jedna radnica u prodavnici ispustila kesu sa zamrznutim giricama. Ipak, to nije bilo toliko strašno, jer svakome može da se desi. Ali umesto da se te girice operu i srede, radnica je jednostavno uzela metlu i lopatu, pokupila ih i zatim odložila u vitrinu gde su se prodavale iste te girice - priča devojka za Telegraf Biznis.

Nakon što je ugledala ovo, poručuje da joj retko šta pada na pamet da jede, a da nije zapakovano. Ipak, situacija da će možda neko dete jesti tu istu ribu joj nije izlazila iz glave, pa je zato odlučila da priđe koleginici i na fin način je pita zašto ih je samo vratila u vitrinu, prepričava devojka dešavanja od pre par godina.

- Pa morala sam brzo da ih sklonim da me šef smene ne vidi, neću ih valjda ja iz svog džepa plaćati - tvrdi devojka da je glasio odgovor koleginice.

- Ipak nisam dalje ulazila u raspravu, jer sam videla da rešenja nema. Nisam želela da je prijavim i slučajno joj ugrozim posao, a šteta je već bila načinjena - pojašnjava dalje ona.

Kaže da u istu prodavnicu više ne ide, ali i napominje da se cela situacija dogodila pre par godina, te da veruje da je sada higijena, ali i napetost zbog koje su radnici bili na neki način primorani da urade nešto što inače ne bi, mnogo bolja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija