• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.09.2024

14:13

Zabeleli se vrhovi Srbije! Hitno se oglasio RHMZ: Ovi delovi na udaru snažnih oluja

Shutterstock

Društvo

Zabeleli se vrhovi Srbije! Hitno se oglasio RHMZ: Ovi delovi na udaru snažnih oluja

Podeli vest

Na Kopaoniku danas pada slab sneg a temperatura vazduha iznosi jedan stepen Celzijusa, objavio je Republički hidrometeorološki zavod

Do kraja dana u Srbiji će biti oblačno i hladno, mestimično sa kišom, na Kopaoniku sa slabim snegom, navodi RHMZ.

Hidrometeorološki zavod upozorava na obilne padavine na području Vojvodine, Mačve, Šumadije, kao i na teritoriji Beograda.

U tim područjima se očekuje veća količina padavina, od 20 do 40 mm za 24 sata, a na području Banata i Braničevskog okruga padavine će se nastaviti i tokom noći ka ponedeljku, pa se tamo lokalno očekuje i preko 40 mm.

Foto: Shutterstock

 

RHMZ upozorava i na jak i olujni vetar. Na području Vojvodine i zapadne Srbije duvaće jak zapadni i severozapadni vetar, koji će dostizati i udare olujne jačine.

Vremenska prognoza za naredne dane

U Srbiji u sledećih sedam dana oblačno i hladno sa kišom i lokalnim pljuskovima, a na visokim planinama sa susnežicom i snegom. Dnevna temperatura znatno ispod proseka za drugu dekadu septembra.

Od utorka promenljivo oblačno, postepeno toplije, sa češćom pojavom kiše i lokalnih pljuskova.

U Beogradu sledeće nedelje - u ponedeljak oblačno i osetno hladnije vreme sa kišom, a dnevna temperatura znatno ispod proseka za drugu dekadu septembra. Od utorka promenljivo sa sunčanim periodima i postepeno toplije, ali povremeno i sa uslovima za pojavu kratkotrajne kiše ili pljuska na širem području grada.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)
Live TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)

Kremlj je čitavoj vojsci lekara i naučnika naredio da podnesu izveštaje o napretku u borbi protiv starenja ćelija, što bi produžilo životni vek do neslućenih granica. O tome su u Vikend Info jutru govorili Drina Pešić, balerina i Miodrag Đokić, doktor stomatologije i antiejdžing medicine.

15.09.2024

15:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija