• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ T. J.

17.09.2024

13:17

(VIDEO) Priznanje opštine Mali Zvornik Draganu J. Vučićeviću! Među dobitnicima i premijer, ministar, generali...

Informer

Društvo

(VIDEO) Priznanje opštine Mali Zvornik Draganu J. Vučićeviću! Među dobitnicima i premijer, ministar, generali...

Podeli vest

Za opštinu Mali Zvornik danas je poseban dan. Danas se obeležava Dan opštine, 17. septembar, tačno osam decenija od oslobođenja teritorije opštine od nemačke okupacije u Drugom svetskom ratu i 69. godišnjica od osnivanja lokalne samouprave. Zaslužnim pojedincima i organizacijama uručena su i priznanja, a među nagrađenima je i urednik i vlasnik lista Informer Dragan Vučićević.

Prvi čovek opštine Zoran Jevtić čestitao je svim sugrađanima Dan opštine i istakao da ova mala opština kreće krupnim koracima u sutra kao primer dobre prakse drugima u okruženju kako da se radi i napreduje.

- Posle nedavnih poseta predsednika Aleksandra Vučića našoj opštini već kreću radovi od mosta, škole do vodovoda, a kapitalna stvar biće saobraćajnica Šabac - Loznica. Imamo i obećanje za nastavak brzog puta, te saobraćajnice od Loznice do Malog Zvornika. Tako će se do Zvornika stići iz Beograda za sat i 20 minuta, a iz Novog Sada za neki minut brže. Ljudi će dolaziti ovde na naše jezero, naše more, a ujedno to je poziv i investitorima da dođu i ulažu u našu opštinu - rekao je Jevtić. 

Povodom ove svečanosti, tradicionalno, dodeljena su javna priznanja i to osam povelja, tri plakete i četiri zahvalnice kao poseban oblik društvene zahvalnosti za postignute rezultate i značajna ostvarenja u nauci, proizvodnji, prosveti, zdravstvenoj zaštiti sportu i drugim oblastima društvenog života od interesa za Mali Zvornik.

Foto: T. J.

Dobitnici priznanja opštine Mali Zvornik povodom Dana opštine

 

Među dobitnicima povelje uz premijera Miloša Vučevića, ministra zdravlja Zlatibora Lončara, generala Jovice Matića, komandanta Prve brigade kopnene vojske, te generala policije Dejana Lukovića je i Dragan J. Vučićević, vlasnik i urednik Informera.


 

U obrazloženju je navedeno da su zahvaljujući listu "Informer", kao i internet portalu i TV kanalu ovog medija, vesti iz Malog Zvornika aktuelne, "budući da ekipa Informera iz Podrinja redovno prati dešavanja i promoviše opštinu, u prvom redu kao atraktivnu turističku destinaciju". 

Foto: T. J.

 

 

U Vučićevićevo ime, povelju je preuzela dopisnica iz Podrinja, Tatjana Jovičić.

- Mali Zvornik je ozbiljna destinacija na turističkoj mapi Srbije i niz manifestacija koje se ovde dešavaju uz podršku opštine su bile vredne pažnje i Infiormer televizija je sve njih pratila i predstavila ih gledaocima i čitaocima. Zahvaljujem se na ovoj nagradi - rekla je naša novinarka.

Novčani deo nagrade biće uplaćen za lečenje Dragana Lazića, stanovnika Malog Zvornika. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija