• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2024

19:41

Stanje na graničnim prelazima: Vozači, naoružajte se strpljenjem!

RINA

Društvo

Stanje na graničnim prelazima: Vozači, naoružajte se strpljenjem!

Podeli vest

Kraj radne nedelje na svim prilaznim putevima ka većim gradovima pojačan je intezitet saobraćaja, podseća vozače AMSS.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije".

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije na putničkim terminalima vozila čekaju od 30 minuta do šest sati, a na teretnim i do četiri sata.

Foto: tanjug/AP Photo/Darko Bandic

 

Na putničkim terminalima graničnog prelaza Bački Vinogradi, na izlazu iz zemlje, vozila čekaju 60 minuta, na Preševu 50 minuta. Vozila stoje na ulazu, na graničnom prelazu Sremska Rača 30 minuta.

Teretna vozila na izlazu iz zemlje zadržavaju se na Batrovcima 240 minuta i Šidu 180 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Amerika bi mogla da iskoristi Izrael na isti način kao i Ukrajinu! SAD vole da ratuju i zbog toga su sebi stvorile brojne neprijatelje! (VIDEO)
Live TV

Amerika bi mogla da iskoristi Izrael na isti način kao i Ukrajinu! SAD vole da ratuju i zbog toga su sebi stvorile brojne neprijatelje! (VIDEO)

Situacija na Bliskom istoku se ne smiruje, ratu u Ukrajini se ne nazire kraj, a svet strahuje od globalnog sukoba. Da li će doći do eskalacije koja će prerasti novi svetski rat? Na ovo pitanje su, tokom gostovanja u "Info danu", odgovorali politički filozof Dragoljub Kojčić, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju političku istoriju, nekadašnji dopisnik "Politike" iz Moskve Slobodan Samardžija i akademik profesor dr Dragan Radenović.

13.10.2024

18:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Nauka