• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.10.2024

18:57

Neviđena bahatost! Kamiondžija "pokosio" rampu na pružnom prelazu - snimak je razbesneo vozače

printscreen instagram/moj_beo_grad_

Društvo

Neviđena bahatost! Kamiondžija "pokosio" rampu na pružnom prelazu - snimak je razbesneo vozače

Podeli vest

Putnici su usnimili bahatog vozača kamiona u Rakovici kako prelazi preko pružnog prelaza dok je rampa na istom spuštena!

Kako ga to nije sprečilo, nervozni kamiondžija je prešao "preko rampe" koju je i slomio.

Saobraćajni incident se dogodio u naselju Kijevo, a na samom snimku se vidi i prolaznik koji priča sa vozačem, a zatim kupi delove rampe po putu.

Nedolično ponašanje ovog vozača naišlo je na osudu korisnika društvene mreže "Instagram" gde je snimak prvobitno i objavljen.

- Kamiondžiji oduzeti dozvolu doživotno, a pomagača u prikrivanju ovog teškog prekršaja debelo kazniti!! Ovo prevazilazi zdrav razum - glasi jedan od komentara ispod.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Uniforme vraćene u školske klupe! Osnovci iz okoline Čačka na nastavu dolaze jednaki: Sami su birali model i oduševljeni su
Društvo

Uniforme vraćene u školske klupe! Osnovci iz okoline Čačka na nastavu dolaze jednaki: Sami su birali model i oduševljeni su

Osnovna škola "Stepa Stepanović" u Gornjoj Gorevnici kod Čačka, jedna je od najstarijih kuća znanja u ovom kraju. Čuvena je po brojnim velikanima koji su prva znanja stekli upravo u njoj, ali od sada će biti čuvena i po sadašnjim učenicima koji će biti upisani u istoriju kao jedni od retkih koji su vratili uniforme u školske klupe.

21.10.2024

17:47

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom
Kultura

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom

Na Internacionalnim teatarskim susretima Brčko distrikta BiH, održanim od 17.10. do 25.10.2024. godine, stručni žiri u sastavu: Dubravka Crnojević Carić, akademska glumica, rediteljka i teatrolog, Slobodan Unkovski, pozorišni reditelj, profesor glume i pozorišne režije i Osman Arslanagić, profesor scenografije i kostimografije, odlučio je da se Nagrada za najbolju žensku ulogu dodeli Hani Selimović za ulogu Ane/Ćerke u predstavi "Otac" u produkciji beogradskog Ateljea 212 (autor: Florian Zeler, reditelj: Paolo Mađeli).

25.10.2024

13:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija