• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.M.

24.10.2024

09:09

DEDA MANIJAK SPOPAO DEVOJČICU (15)! Uhvaćen na delu, sve priznao: Bilo mi je dosadno (VIDEO)

Shutterstock

Društvo

DEDA MANIJAK SPOPAO DEVOJČICU (15)! Uhvaćen na delu, sve priznao: Bilo mi je dosadno (VIDEO)

Podeli vest

Na društevnoj mreži "x" osvanuo je šokantni snimak na kojem deda manijak od 64 priznaje da se dopisuje sa devojčicama od tek napunjenih 15 godina!

Naime, u večernjim satima članovi organizacije "Fortis" koja se bori protiv pedofila u Srbiji došli su do ovog čoveka i video zapisom dokazali šta radi sa maloletnim devojčicama.

Da stvar bude još gora, bez stida i srama ovaj manijak priznao je da se sa njma dopisuje uz opravdanje da mu je dosadno i da samo želi da razgovara sa njima!

- Matori dopisuješ se sa devojčicom 2009. godište?! Ošuriću te od batina! - čuje se muški glas na snimku, na šta pedofil odgovara:

- Čekaj, stani, polako, daj smiri se...

Kada ga je pripadnik organizacije, kako se predstavio, rekao da prizna šta je radio i objasni šta je razlog da spopada devojčice od 15 godina, čovek mu je odgovorio:

- Dobro, priznajem. Neću više da dolazim ovde! Neću da se dopisujem sa njima. Ali, nisam ništa radio. Samo sam želeo da se dopisujemo, razgovaramo, bilo mi je dosadno!

 

 

Na pitanje ima li deci i da li ga je stid, bez blama je odgovorio:

- Nije me sramota, sve je to dosada! Imam i decu, dvoje, nisam ništa radio čoveče... ALi, dobro, neću više to da radim!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija