• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: promo

25.10.2024

13:38

Unapređenje saradnje ASK i javnih funkcionera Zlatiborskog okruga

Dragan Karadarević, Promo

Društvo

Unapređenje saradnje ASK i javnih funkcionera Zlatiborskog okruga

Podeli vest

Direktor Agencije za sprečavanje korupcije Dejan Damnjanović je danas u Užicu razgovarao sa predstavnicima jedinica lokalne samouprave Zlatiborskog upravnog okruga o pojedinostima Zakona o sprečavanju korupcije, konkretno iz oblasti prijave imovine i prihoda javnih funkcionera, sukoba interesa, novog ciklusa izrade planova integriteta, obuke o etici i integritetu, lobiranja.

Sastanku su prisustvovali gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević i predsednici opština Arilje, Kosjerić, Nova Varoš, Požega, Priboj, Prijepolje, Sjenica, Čajetina i Bajina Bašta. Posebna pažnja je ovom prilikom bila posvećena razmeni iskustava javnih funkcionera i isticanju primera sa kojima se sreću u svakodnevnoj praksi.

Foto: Dragan Karadarević, Promo

 

Zlatiborski upravni okrug je jedanaesti okrug sa kojim je Agencija od jula ove godine realizovala ovu vrstu sastanaka koji imaju za cilj jačanje mehanizama za sprečavanje korupcije.

Direktor Agencije je učesnicima obećao dalju podršku u radu i najavio obilaske predstavnika Agencije upravnim okruzima  jednom mesečno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija