• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.02.2018

18:15

ZORAN JE JELENU UBIO ZBOG JANE:  Inspektori koji vode istragu ubeđeni da su PRONAŠLI MOTIV SVIREPOG UBISTVA!

Vesti

ZORAN JE JELENU UBIO ZBOG JANE: Inspektori koji vode istragu ubeđeni da su PRONAŠLI MOTIV SVIREPOG UBISTVA!

Podeli vest

Inspektori koji rade na istrazi ubistva ubeđeni su da je Zoran počinio zločin kada mu je Jelena rekla da će se razvesti i odvesti ćerku sa sobom

Inspektori koji istražuju ubistvo Jelene Marjanović 2. aprila 2016. na nasipu u Borči uvereni su da ju je muž Zoran nasmrt pretukao jer je htela da ga ostavi i da odvede sa sobom njihovu ćerku Janu (6)! Ovo je, po njima, pravi motiv zločina o kom već 22 meseca priča cela Srbija!

Psihička tortura

Prema rečima našeg izvora, inspektori su tokom opsežne istrage razgovarali sa svim rođacima i prijateljima ubijene pevačice, i više njih je posvedočilo da je Jelenin i Zoranov brak u poslednjih nekoliko meseci pre zločina bio u ozbiljnoj krizi.


- Jelenini prijatelji i rođaci ispričali su da je Zoran bio veoma posesivan i retko ju je puštao da ide negde sama. Proveravao joj je kontakte, držao ju je pod strogom kontrolom. Istovremeno, tvrdili su i da se Jelena osećala kao Pepeljuga u kući Marjanovića. Čistila je i kuvala za sve ukućane, a istovremeno je i zarađivala pevanjem. Na sve to, Zoran je često kritikovao i nipodištavao Jelenu i vređao ju je pred drugima - priča naš izvor.


Prema rečima svedoka, Jeleni je pre ubistva pukao film i najverovatnije je i saopštila Zoranu da želi da ga ostavi da odvede Janu sa sobom.


- S obzirom na to koliko je Zoran posesivan, to bi ga sigurno razbesnelo. On bi možda i pustio Jelenu da ide, ali nikad ne bi dozvolio da Jana ode s njom. U prilog tome ide i činjenica da je Zoran zadržao starateljstvo nad sinom i posle raspada prvog braka - kazao je naš sagovornik.


Da je Jelena ozbiljno razmišljala o razvodu, indirektno je potvrdila i njena sestra od tetke Teodora Krsmanović, dok je u oktobru svedočila u Višem tužilaštvu.


- Ona je trpela psihičko nasilje u kući Marjanovića... Pred njeno ubistvo smo se čak i posvađale jer sam joj rekla da ne treba da trpi sve to. Stalno se svađala sa Zoranovim roditeljima Vladimirom i Zoricom... Zoran ju je, recimo, i noću terao da vežba.

Govorio joj je: "Debela si! Idi trči, vozi bicikl i rolere". Poslednji put sam u njihovoj kući bila posle Janinog rođendana 5. februara 2016, tačnije dva meseca pre Jeleninog ubistva. Tada sam lično čula kada je Zoran kritikovao Jelenu. U studiju smo Jelena, Zoran, jedna pevačica Milica i ja gledali neku emisiju u kojoj je nastupala Jelena. Zoran je pred nama kritikovao Jelenu, govoreći joj: "Pogledaj na šta ličiš! Debela si! Izgledaš kao neka tetka!" - izjavila je Teodora.


Posebno je interesantna i činjenica da je ubica, nakon krvavog pira na nasipu, skinuo burmu sa mrtve Jelene. To je, po mišljenju inspektora, samo još jedan pokazatelj da su bračni problemi glavni motiv zločina. Burma nikad nije nađena.


Pored toga, tokom istrage mnogi kriminolozi, advokati, psiholozi, veštaci i policijski eksperti tvrdili su da je Jelenino ubistvo najverovatnije učinjeno iz strasti ili ljubomore.


Kriminolog Zlatko Nikolić od prvog dana istrage tvrdio je da je Jelena ubijena iz strasti i da ubica može samo da bude muž Zoran ili eventualno ljubavnik.


- Čim ubica svojoj žrtvi zada više od tri udarca, odmah treba računati na to da je gajio veoma jake emocije prema njoj. Ovo ubistvo je od prvog trena nosilo pečat zločina iz strasti i samo je trebalo naći čvrste dokaze kojima bi se to potkrepilo. To je mogao da učini ili muž ili neki ljubavnik, ako ga je bilo - izjavio je Nikolić.


Inače, priču o nekom Jeleninom ljubavniku prvi je u javnost plasirao Zoranov otac Vladimir, nakon što je njegov sin uhapšen zbog ubistva 15. septembra prošle godine. Vladimir je pre toga pričao da je Jelena bila divna i odana žena njegovom sinu, domaćinski vaspitana, ali je nakon Zoranovog hapšenja iznenada "promenio ploču".

Ljubavnik tajkun?!


- Pravi ubica je Jelenin ljubavnik, tajkun! Ćutao sam sve ovo vreme jer sam se bojao da će mi neko ubiti decu! Od prvog dana svi znamo ime ubice, ali smo mislili da policija pošteno radi svoj posao. Kad ono, da bi prikrili tragove i sačuvali tajkuna koji drži pola Beograda, oni hapse mog Zorana! Jelenu je ubio njen ljubavnik jer je htela da ga ostavi - rekao je tada Vladimir.

Podsetimo, Zoran je 15. septembra 2017, posle 17 meseci istrage, uhapšen kao glavnoosumnjičeni za ubistvo supruge Jelene. U naredbi za sprovođenje istrage stoji da je Zoran 2. aprila 2016. u popodnevnim satima sa ćerkom Janom i Jelenom došao do početka nasipa u Borči. Jelena je zatim otišla da džogira tim nasipom, dok su je muž i ćerka čekali. U periodu između 16.49 i 17.30 Zoran je, navodno, ostavio ćerku Janu na početku nasipa, otrčao u susret Jeleni i ubio je. Potom se vratio po Janu, pozvao telefonom porodicu i prijatelje i rekao im da je Jelena nestala. Jelenin leš, smrskane glave, pronađen je narednog dana, 3. aprila 2016, u kanalu pored nasipa u Borči.

Milosavljević: Sve mi se čini
da je u pitanju savršen zločin!

Advokat Nebojša Milosavljević, koji je u jednom trenutku bio punomoćnik Jelenine sestre od strica Teodore Krsmanović, ističe da bi ovaj slučaj mogao da bude presedan, u smislu da se konačno javno prizna da savršen zločin ipak postoji!
- Misteriozno ubistvo Jelene Marjanović nije usamljen slučaj. Svedoci smo da brojni slični zločini nikad nisu dobili svoj epilog, odnosno, da ubica nije pronađen. Iz mog iskustva, odgovorno tvrdim da je optimalno vreme za pronalaženje počinioca prvih nedelju dana, najviše mesec. Ukoliko se u tom roku ne rasvetli zločin, male su šanse da će se kasnije to desiti - kaže Milosavljević za Informer.
On od početka smatra da iza ubistva pevačice "Granda" stoji organizovana kriminalna grupa, svojevrsni lobi, jer svi dokazi demantuju da je počinilac mogao biti samo jedan:
- Ne verujem da je njen suprug počinilac, ali možda zna ko jeste. On je, ipak, sa tom ženom godinama živeo i bio je više od bilo koga upoznat sa njenim navikama i kontaktima. Za sada ne vidim nijedan ključni dokaz protiv njega, ali videćemo šta tužilaštvo ima da kaže na kraju istrage. Moguće je da i sam Zoran, suočen sa optužnicom, u poslednjem trenutku otkrije nešto što do sada nije želeo, ili s

ZORAN JE LAGAO O NESTANKU JELENE! Evo zašto je muž surovo ubijene pevačice od početka istrage SUMNJIV POLICIJI I TUŽILAŠTVU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mirjana zivotic

pre 6 godina

pa na svaku sliku se vidi da covek nije bas normalan dozivotno za zokija

Huso

pre 6 godina

Za sedam dana bi Marijanovici propjevali da ste ih sve uhapsili a i sada nije kasno ,svi Marijanovici znaju ko,kada i gdje je ubijena

Sudija

pre 6 godina

Ne lupetajte. Udatu zenu iz strasti moze ubiti samo muz.

Ako su velike pare u pitanju

pre 6 godina

....onda je zločin - "savršen"!!! .

Saradžogla

pre 6 godina

Господо новинари ,деценијама читам наше новине и никада није било толико написаних глупости после једног убиства! Да је Зоран заиста убица до сада би десет пута признао?У појединим новинама коментари су такви да писац тога може бити позван у полицију да објасни одакле су му разноразне претпоставке?Ја имам контакте са неким полицајцима који јасно веле да истрагу врше бројни полицајци и да знају шта суд прихвата и да немају никаква сазнања ко је убица.Не признаје се безвредна скаламерија названа полиграф,на пример.ЈА ЈАСНО ПИШЕМ - УБИСТВО ЋЕ РЕШИТИ ЦИНКАРОШ АЛИ ОЧИГЛЕДНО ,,ДА ЈЕ ПОНУЂЕНА РАКИЈА ПРИЛИЧНО СЛАБА,,!То ти кажем.

Ako su velike pare u pitanju

pre 6 godina

....onda je zločin - "savršen"!!! .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija