• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

28.09.2018

11:19

PAKAO DEVOJČICE IZ PANČEVA! Pred očima joj očuh ubio majku, OTAC ODBIO DA JE UZME, a onda je zadesila još JEDNA TRAGEDIJA!

Vesti

PAKAO DEVOJČICE IZ PANČEVA! Pred očima joj očuh ubio majku, OTAC ODBIO DA JE UZME, a onda je zadesila još JEDNA TRAGEDIJA!

Podeli vest

Ćerka brutalno ubijene Biljane Mijatović (30) iz Pančeva nalazi se u hraniteljskoj porodici, jer je njen otac Nenad Zlatanović (39) odbio da brine o njoj neposredno posle zločina, a pre nekoliko dana digao je ruku na sebe i obesio se!

Biljanu Mijatović iz Pančeva usmrtio je njen nevenčani suprug Siniša Radovančev na njen 30. rođendan, 21. novembra 2017, u naselju Sodara u Pančevu. Posle rođendanskog ručka, izbila je svađa oko novca, a Siniša je zgrabio nož i ubo je u srce, kad mu je rekla: „Pi*ko jedna nesposobna! Ni dete nije tvoje, go*no matoro! Mrzim te, ne mogu očima da te vidim!"

Zločin se dogodio dvadesetak dana nakon što su Biljana i Siniša dobili ćerku Anju, a Biljana je pored bebe imala i ćerku iz prvog braka.

(FOTO) UBIO SUPRUGU ZBOG MLEKA?! Šta se krije iza STRAVIČNOG ZLOČINA u pančevačkom naselju Sodara!

Posle ubistva, obe devojčice smeštene su u hraniteljsku porodicu, a Biljanin prvi muž, navodno, nije ni pokušavao da preuzme starateljstvo nad zajedničkim detetom. Posle svega 10 meseci, Mariju je dočekala nova trauma - ubio joj se otac!

- Bukvalno niko nije hteo tu decu, što je baš tužno! Pored dede s majčine strane i donedavno živog oca, devojčica je zajedno sa svojom polusestrom, koju je posle zločina uzela u naručje i iznela je iz zgrade, sada u hraniteljskoj porodici. Otac nije ni podneo zahtev za preuzimanje starateljstva. Deset meseci kasnije dogodila se nova tragedija. Njen otac se obesio 22. septembra u Pančevu gde je i živeo. Žalosno je što je u roku od godinu dana izgubila majku, koju je očuh ubio maltene pred njenim očima, a sada i oca - kaže njegov poznanik, koji je insistirao na anonimnosti.

(FOTO) REKLA MU JE "PI*KO DETE NIJE TVOJE", A ONDA JE ON UZEO NOŽ I ZARIO GA BILJANI U SRCE! Danas počinje suđenje Siniši Radovančevu za svirepo ubistvo supruge

Siniša Radovančev je na pretresu u Višem sudu u Pančevu tvrdio da je Biljanina ćerka iz prvog braka preživela traumu, tvrdeći da je od majke dobijala batine "zbog gluposti".

- Biljaninu ćerku sam gledao kao svoje dete i nastojao sam da je materijalno obezbedim. Od Biljane je dobijala batine zbog gluposti. Meni je Biljana razbila laptop, a kada sam kupio drugi, pred samu tragediju, i taj je pokušala da da razbije. Kada sam se sagao da spasem laptop, išutirala je i mene i računar. Njena ćerka je tada uskočila i kroz plač ju je molila da prestane. Maltretirala je dete, govoreći joj "da će je poslati u dom i da će biti ku*va". Jednom je mnogo istukla, a devojčica je jecala, ponavljajući: "Idem u dom!" Bila je bukvalno na ivici nervnog sloma - ispričao je Siniša Radovančev.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mirko

pre 5 godina

Jedno kratko ali vazno pitanje, kako mi mozemo sa strane da pomognemo? Velika zalost, ali ova deca imaju pravo na nadu i na dostojan zivot ma koliko god bolno bilo. Dragi Bog da ih sacuva!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija