• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Pink.rs

01.10.2018

11:36

(VIDEO) ISTRAŽITELJ ŠIPKA: Ako Zoran nije ubica, nemoguće je da nije čuo Jelenin vrisak, ON JE KOMPOZITOR IMA DOBAR SLUH!

Vesti

(VIDEO) ISTRAŽITELJ ŠIPKA: Ako Zoran nije ubica, nemoguće je da nije čuo Jelenin vrisak, ON JE KOMPOZITOR IMA DOBAR SLUH!

Podeli vest

Najnovija analiza Centra za forenzička istraživanja iz Novog Sada pokazuje da Zoran Marjanović nije mogao da ne vidi napad na svoju suprugu Jelenu Marjanović koja je 2. aprila 2016. godine ubijena na nasipu u Borči

Nenad Šipka, direktor ovog centra, kojeg je angažovala sestra ubijene pevačice, kaže da je forenzička rekonstrucija kretanja na nasipu Jelene, Zorana i male Jane ponovo urađena i predata tužilaštvu. 

Šipka je u Novom jutru detaljnije objasnio njihovo kretanje, u okviru kojeg je crvena tačka predstavalja Jelenu, plava Zorana i Janu, a tačke A,B i C su utvrđene u otpužnici u veštačenju veštaka koji je veštačio mobilne telefone.

- Jelenin telefon je u 16.56 došao do tačke A, a nakon osam minuta na istoj tački došao je i Zoran. Glavna odbrana Zorana Marjanovića je izjava male Jane je da se ona nije odvajala od oca - kaže Šipka, dodajući da je to trenutak kada se su se oni odvojili od Jelene kada je ona počela da trči.

Foto:  

Šipka je objasnio da snimajući i simulirujući taj dan, je prosto nemoguće da je Zoran nije video ili čuo njen glas ili vrisak.

- Imamo informaciju da Zoran ima dobar sluh, jer je kompozitor. Nema šanse da on to nije čuo vrisak. Mi smo ovom rekonstrukcijom hteli da dokažemo da se događaj nije desio na nasipu - tvrdi Šipka dodajući da sada postoje dve verzije. Prva je da je ubijena na nasipu i da je ubica Zoran Marjanović, dok odbrana tvrdi da je ubijena na nasipu ali ubica nije Zoran. 

- Mi sada razmatramo ovu drugu varijantu. AKo je ubica neko drugi, kako je moguće da Zoran ništa nije video ili čuo. Ne zaborative, on je rekao "Kada sam primetio da nema Jelene, odmah sam nazvao svog prijatelja policajca". Kada pogledate da je on uključio telefon u tački B, do koje je išao osam minuta, ispostavlja se da je on video Jelenu - pita se Šipka.

EKSKLUZIVNO! 3D REKONSTRUKCIJA UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Definitivno dokazano da pevačica NIJE UBIJENA na nasipu u Borči!

Foto: Telegraf.rs

Zoran Marjanović je inače odbacio ove rekonstrukcije ističući da ne zna o čemu se tu radi. 

- Mi sve ovo tvrdimo iz podataka iz baznih stanica, na osnovu informacija koje je uradio veštak. Pokazali smo da privih 600 metara jelenin telefon prelazi u trčanju za 16 minuta, a drugih 600 metara prelazi za 4 minuta - objašnjava on dodajući da je prva brzina brzina nekog laganog hoda. 

- Ako je Zoran rekao da "15 do 20 minuta smo se igrali i onda smo laganom šetnjom krenuli ka Jeleni", shvatite da se to  ne poklapa, jer znači da je mala Jana rastojanje od 1.100 metara laganom šetnjom prešla za osam minuta, a njena majka trčanjem za 20 - dodaje.

- Izjava Zorana Marjanovića se ne poklama sa izjavama baznih stanica - tvrdi Šipka, dodajući da oni nisu u postupku ali su putem mejla Tužilaštvu su dostavili ovo istraživanje i rekonstrukciju kao građani koji imaju određena saznanja.  

ZORAN GLEDAO KAKO JELENA UMIRE: Najnovija rekonstrukcija Centra za forenzička istraživanja dokazala, SUPRUG JE MOGAO DA VIDI ZLOČIN?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Realan

pre 5 godina

Pa, i Betoven je bio gluv.Koji glupi zakljucci.

Puda

pre 5 godina

Kakve veze ima da li neko ima sluha pošto je kompozitor. Valjda je najvažnije da li čovek čuje ili ne.

deda Raša

pre 5 godina

Ma pusti sluh, vidi ti ko ga stiti i ko ometa istragu. Da ti pomognem ja sigrno nisam. Ovo je sprdacina sa nastradalom osobom i zavlacenje tragova u nedogled. Kritikovao sam Tomu Filu kad je rekao da se ubica, najverovatnije nikada nece otkriti. Sada mu se izvinjavam, covek je u pravu.

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija