• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

07.10.2018

09:56

SRBIN HTEO DA PRODA ĆERKU ZEMLJAKU ZA 15.000 EVRA! Devojčica morala da smrša, DA BUDE DOMAĆICA I DEVICA! Spasena je na NEVEROVATAN NAČIN!

Vesti

SRBIN HTEO DA PRODA ĆERKU ZEMLJAKU ZA 15.000 EVRA! Devojčica morala da smrša, DA BUDE DOMAĆICA I DEVICA! Spasena je na NEVEROVATAN NAČIN!

Podeli vest

Srpski državljanin (50) osuđen je juče pred sudom u Firenci na 13 godina robije zbog sumnje da je svoju maloletnu ćerku planirao da proda za 15.000 evra drugom državljaninu Srbije, koji živi u Francuskoj, preneli su lokalni mediji

 
Kako oni pišu, otac je tom čoveku obećao da će mu dati devojčicu da je oženi, u zamenu za pozamašnu sumu novca. Ovaj je pristao, ali pod uslovom da maloletnica u međuvremenu smrša, nauči da radi kućne poslove i ostane nevina.

Pošto se tome protivilo, nesrećno dete je počelo da jede bez ograničenja, nadajući se da će tako svom nametnutom vereniku postati neprivlačna. Ona se požalila i drugarici, koja je sve to kasnije potvrdila na sudu, ali je nakon toga njen otac smislio kako da je primora na ćutanje, dok se brak ne realizuje.

- Prema optužnici, devojčica je od 2013. do 2016. bila zarobljena u kući na periferiji Firence. Ona nije smela da napusti taj objekat zbog obećanja koje je njen otac dao kolegi iz Francuske. Advokati oca su bezuspešno pokušavali da dokažu da je devojčica sve izmislila - navodi policija.

OTAC PIJANAC BOLESNU ĆERKU PODVODIO PRIJATELJIMA! Jezivo SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE u Vrdniku na Fruškoj Gori!

Za slučaj se saznalo kada je devojka uspela da zatraži pomoć od vršnjaka na Siciliji, ćaskajući s njim na četu jedne video-igrice na mobilnom telefonu.

- Otac je devojčici oduzeo SIM karticu za telefon, da ne bo mogla nikoga da zove. Međutim, ona je, zahvaljujući telefonu i bežičnom internetu, uspela da zatraži pomoć 0d dečaka sa kojim se povezala preko onlajn igrice. Mali Sicilijanac ispričao je rodeteljima sve što je roditeljima sve što mu je devojčica rekla u četu video-igrice, pa su oni prijavili policiji, koja je pokrenula istragu - navodi se u medijima.

Koristeći mobilne tehnologije, policija je uspela da locira kuću u kojoj je siroto dete bilo zatvoreno i da je izbavi pre nego što je prodata sunarodniku u Francusku.

Osuđeni otac je, kako pišu italijanski mediji, zbog krivičnog dela trgovine ljudima uhapšen 14. septembra 2017, nakon godinu dana istrage i ubrzo je izveden pred sud. On je još od hapšenja negirao krivicu, tvrdeći da je devojčica sve izmislila.

Međutim, policija je uspela da prikupi dovoljno dokaza, na osnovu kojih ga je sud oglasio krivim i osudio na zatvorsku kaznu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
krleza

pre 5 godina

neki cetnici opijeni laznom verom poklanjaju decu kacevendi da ga naguzi jer im on obecava da ce tako dete kod svetog save da ode a ostali srbi umesto da monstruma kazne za te lazi i podvale i pedofiliju oni mu dodeljuju penziju auto i sofera i lep zivot u samstanu

surovi

pre 5 godina

Rom ... (čitaj ciganin) sa pasošem Republike SRBIJE !!! Počnite već jednom da to razlikujete !!!!

Dajte Ime Srbina

pre 5 godina

Србин!? Да тај ''Србин'', ипак, нема мало тамнији тен, а?

Vns

pre 5 godina

SrBska posla,prodali bi mamu da u tome vide korist...

Ja

pre 5 godina

Prestanite pisati Srbi za svako zlo koje se desi.Svi znamo da su to Romi. Kod njih je to normalno.Znaci Romi !!! Ne Srbi.

bramanutra

pre 5 godina

Српски држављанин звани Цига. Што ми је драго што имате азбуку српску у Нисам робот.

kiza

pre 5 godina

ja sam moju prodao ovde u americi jednom seiku iz egipta za 250000 dolara. izgleda odlicno i ima 15 godina. mala se mangupirala morala je da plati cenu

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija