• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

07.10.2018

12:39

(JEZIVI VIDEO) U LOKAL U BETON HALI UPALI SU HULIGANI S PALICAMA! Pretukli obezbeđenje i demolirali klub, GOSTI SPASAVALI ŽIVU GLAVU!

Vesti

(JEZIVI VIDEO) U LOKAL U BETON HALI UPALI SU HULIGANI S PALICAMA! Pretukli obezbeđenje i demolirali klub, GOSTI SPASAVALI ŽIVU GLAVU!

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavio se video napada koji se dogodio sinoć u Beton hali. Na snimku se čuju prestrašeni glasovi ljudi koji u panici pokušavaju da izađu iz lokala i da se spasu podivljale grupe muškaraca

Video-snimak pokazuje uznemirene goste Beton hale koji su se našli u veoma ozbiljnoj situaciji. Šokirani time šta se desilo, uplašeni gosti su bili dezorijentisani i u prvi mah nisu znali kako da reaguju.

Na video-snimku se čuju glasovi devojaka koje pokušavaju da pobegnu. Jedna od njih, u strašnoj situaciji, viče i traži svoju drugaricu. U trenutku kad joj je bezbednost ugrožena, nesebična mlada osoba nije mislila samo na sebe.

Sinoć je u Beton halu upalo između deset i 15 muškaraca koji su sa sobom poneli palice. Oni su potpuno uništili lokal u kome se u tom trenutku nalazilo od 150 do 200 ljudi. Neki od gostiju su pokušavali da pobegnu, drugi su se krili pod stolovima kako bi se zaštitili od napada.

 

 

Prilikom napada je bilo i povređenih.

- Bacali su sve sa stolova, lomili sve što im je palo pod ruku... Goste koji nisu uspeli da se sklone udarali su palicama... Krvi je bilo na sve strane. Sve se odigralo munjevito: uleteli su, napravili haos za dva minuta i pobegli - ispričao je jedan od očevidaca.

Očevici su naveli i da je u klubu nastupao Bojan Marović, ali da je on prošao bez ozleda.

Ko su napadači i šta su motivi upada i demoliranja kluba za sada se samo nagađa.

Foto: pixabay.com

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mito

pre 5 godina

Izgleda da vlasnik nije platio reket huliganima "navijačima", pa su došli da mu objasne. Mislim da policija lako može da uđe u trag huliganima.

Dile

pre 5 godina

Samo čitaocima napišite gde se nalazi ta Beton sala?

istina

pre 5 godina

To su huligani andreja vucica jer nisu placali reket njemu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija