• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

24.10.2018

08:18

PROGNOZE NEIZVESNE! Darko Lazić U VEŠTAČKOJ KOMI, diše uz pomoć aparata, a kad se oporavi najmanje POLA GODINE NEĆE MOĆI NA NOGE?!

Vesti

PROGNOZE NEIZVESNE! Darko Lazić U VEŠTAČKOJ KOMI, diše uz pomoć aparata, a kad se oporavi najmanje POLA GODINE NEĆE MOĆI NA NOGE?!

Podeli vest

Oporavak pevača Darka Lazića, teško povređenog juče ujutru u strašnoj saobraćajnoj nesreći, kako se nezvanično saznaje, trajaće najmanje nekoliko meseci

Darko Lazić zadobio je teške povrede nakon saobraćajne nesreće koja se desila na putu Subotište- Brestač. Podsetimo, pevač je tokom vožnje sleteo sa kolovoza, a automobil marke BMW Z4, u kojem je bio sam, prevrnuo se na krov.

Nakon udesa, Darko je hitno prevezen u Kliničko-bolnički centar Zemun, gde mu je ukazana lekarska pomoć. Pevač je u veštačkoj komi, diše na veštačka pluća, jer mu je plućno krilo ugruvano od siline udarca.

(FOTO/VIDEO) OVO JE SMRSKANI BMW Z4, 3.0 IZ KOJEG JE ŽIVU GLAVU JEDVA IZVUKAO DARKO LAZIĆ!

Lekari uveliko rade na njegovom oporavku, i rešavaju problem po problem. Kako se nezvanično saznaje, Darkov oporavak trajaće sigurno nekoliko meseci.

Foto: Informer DN

Pevač će, kako navode izvori, takođe imati problem sa hodom zbog teške povrede noge, preloma butne kosti, (podsetimo, Darku je na nogu stavljena ekstenzija), i možda neće moći da hoda pola godine.

(FOTO) STRAVIČNE SCENE NA MESTU UDESA DARKA LAZIĆA! Rasut novac, cigarete, parfem... jedino NEMA TRAGOVA KOČENJA!

Lazićev oporavak od polomljenih rebara, butne kosti, teško ugruvanih pluća, sigurno će trajati više meseci, navodi izvor. Ono što je sigurno jeste da Darko neće moći da radi minimum pola godine.

Podsetimo, Lazića čekaju snimanja kako bi se više znalo o povredama i njegovom zdravstvenom stanju. Uz Darka su njegovi članovi porodice, devojka Marina, i dalje zakonita supruga Ana Sević, kao i brojne kolege iz muzičkog sveta, koje su mu preko društvenih mreža uputile podršku za što brži oporavak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija