• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

12.01.2019

15:28

MAFIJA OBEZGLAVLJENA! Evo ko su KRIMINALCI danas uhapšeni u NASTAVKU VELIKE AKCIJE POLICIJE!

Vesti

MAFIJA OBEZGLAVLJENA! Evo ko su KRIMINALCI danas uhapšeni u NASTAVKU VELIKE AKCIJE POLICIJE!

Podeli vest

Policija je danas nastavila akciju hapšenja pripadnika kriminalnih klanova, tokom koje je privedeno i nekoliko javnosti dobro poznatih imena iz podzemlja

Među uhapšenima su i Dragan Stojanović, brat vođe novobeogradskog klana Dejana Stojanovića Keke, kao i Vladan Miketić, visokopozicionirani pripadnik Kekine grupe. Takođe, kako saznajemo, među onima kojima su stavljene lisice na ruke je i Predrag Krajinović zvani Hajder, koji je već osuđivan za ubistvo i koji je poznatom po trgovini oružjem

Vladan Miketić

Čovek od velikog poverenja vođe novobeogradskog klana. Miketić se dovodi u vezu sa brojnim likvidacijama, između ostalih i članova same „Kekine grupe“, koji su se zamerili vođi.

NOVI UDAR NA KRIMINALCE! Policija nastavila akciju, uhapšena braća Ljubiše Buhe Čumeta i Dejana Stojanovića Keke!

Miketić je takođe bio blizak sa Nenadom Grujovićem, zvanim Crni Gruja, koji je izvršio samoubistvo. Iako je više puta hapšen zbog oružja i razbojništava, do danas nije osuđen. U strahu od odmazde klanova koji su u sukobu sa „Kekinom grupom“ skrivao se duži niz godina u raznim zemljama Evrope i u Australiji, koristeći lažne identitete.

Dragan Stojanović

Veruje se da je uloga brata vođe „novobeogradskog klana“ u prenošenju Kekinih poruka i naloga, s obzirom da se Keka godinama unazad nalazi u inostranstvu, gde je  neretko na meti raznih policija zbog organizovanja transporta kokaina iz Južne Amerike u Evropu. 

FILIP KORAĆ UMEŠAN U VIŠE UBISTAVA PO BEOGRADU I SRBIJI?! Otkrivamo zbog čega je za desnom rukom Luke Bojovića RASPISANA CRVENA POTERNICA!

Operativna saznanja govore da je Dragan u stalnom kontaktu sa Kekinim najbližim saradnicima, kako onima koji organizuju preprodaju narkotika, tako i onima koji mu vode legalne poslove. Koristi blindirani automobil i svuda se kreće sa obezbeđenjem, a u poslovima svoje firme blisko sarađuje sa osobama iz Crne Gore i Hrvatske, koje imaju kriminalni dosije i koje su mahom bile pod istragama u zemljama EU zbog pranja novca.  

Predrag Krajinović Hajder

Dobro znano ime u podzemlju već dve decenije. Iako hapšen zbog velikog broja različitih krivičnih dela, od imovinskih, preko nasilničkog ponašanja do iznuda i prevara, osuđivan je dva puta. Naime, Krajnović je pre dvadeset godina osuđen za ubistvo na osam godina i potom uslovno zbog pokušaja teške krađe.

Zanimljivo je i da je svojevremeno privođen i sa Ivanom Adrovcem  zbog više od tri kilograma heroina. Poslednji put je privođen u julu prošle godine kada u kod njega pronađeni pištolj i revolver prilikom racije u jednom restoranu. Sumnja se da se članovi njegove kriminalne grupe već duži niz godina bave iznudama, otmicama i zelenaštvom, ali i da im je poslednjih godina glavni „posao“ trgovina oružjem i eksplozivnim napravama velike razorne moći. Hajder je inače pre šest godina promenio prezime u Krajinović.

(VIDEO) VUČIĆ OBJAVIO RAT KRIMINALU I KORUPCIJI: Pregazićemo kriminalce, VRAĆAMO DOŽIVOTNU ROBIJU za najteža krivična dela!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola

pre 5 godina

Što ne hapse crnogorce,prpa a!nego hapse buraniju..

Lala iz Banata

pre 5 godina

Sada ce cena kokaina i heroina da se udvostruci...pa za 3 meseca eto ti u Srbiji i bugarska mafija i kosovska to jest albanska mafija i crnogorska mafija...Trziste reaguje tako da 'ce s cena narkotika skociti i imacemo NOVU MAFIJU koja ce snabdevati beogradsko trziste...To sto radi AV je samo privremena mera...Igranka bez prestanka... ili UNISTENJE KONKURENCIJE....za monopol kao sto su napravili Djukanovici u Crnoj Gori...I Darka Sarica su uhapsili iz razloga da bi SIPTARI imali MONOPOL u snabdevanju drogom Srbije i Beograda...To su uradili ...policijski mozgovi i politika...Ljudi urazumite se sistem je defektan i ne moze da se izbori ptotiv mafije...Jer mafija je zakonitost kapitalizma...

Dragan

pre 5 godina

Smanji malo dozivljaj imenjace Kada uhapse one sto su rusili i naredili u sava mali helihopter . oko 8000 clanova uplatilo po 40000din Vulinova tetka sa kosova nije iz Kanade pogresio i jos mnogo toga Oda bi verovao Mislite da su gradani izrasli kao krastavac za noc Nadam se da cete da objavite

pera

pre 5 godina

uvek sam pricao da su najveci krimosi u Beogradu,ali da ih je ovoliko nisam verovao,kad se bre napati tolika gamad,valjda videli da se jedino kod nas isplati kriminal,gde je bila drzava dosad,hapsi bre,udri,raspali i dokazi da imas vlast i zakon u svojim rukama,a ne da mi kukas ko neka baba.

Goran

pre 5 godina

Steta je sto na fotografijama "demonstracija" ne slikate aparatom na kome se na slici vidi datum i vreme snimanja . Ovo bi bilo dobro zbog svih ljudi.

istina

pre 5 godina

A bata andrej jel uhapsen ili mu vucko samo sklanja konkurenciju

crna trojka

pre 5 godina

Да је правде, све те би требало стрељати у прву следећу недељу на неком стадиону. Као у Кини.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!
Live TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!

Od kako se od utorka popodne pojavila informacija da je devojčica Danka Ilić (2) nestala u naselju Banjsko polje kod Bora, cela Srbija se pita samo jedno: gde je moglo da nestane dete koje je, kako se do sada zna, u presudnom trenutku bilo sa majkom, ima nepune dve godine i od koga nema traga na mestu i u okolini nestanka. Tokom 30 sati potrage, u javnost su stizale nove informacije o okolnostima nestanka devojčice, a mi vam donosimo ključne momente drame koju od sinoć prati cela Srbija i čijem se pozitivnom ishodu svi nadaju. Na ovu tremu u "Info jutru" govorili su Ivan Simić, advokat, Nenad Periš, otac stradalog Mateja Periša i Jugoslava Zajić, psihoterapeut.

28.03.2024

09:39

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija