• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

29.01.2019

08:11

SEDAM METAKA U ADVOKATA! Pola godine od ubistva Dragoslava Ognjanovića, JOŠ SE NE ZNA NI KO NI ZAŠTO!

Vesti

SEDAM METAKA U ADVOKATA! Pola godine od ubistva Dragoslava Ognjanovića, JOŠ SE NE ZNA NI KO NI ZAŠTO!

Podeli vest

Advokat Dragoslav Ognjanović ubijen je pre šest meseci, u subotu 28. jula oko 20 i 30 sati, ispred zgrade na Novom Beogradu

Pretpostavlja se da je u njegovoj likvidaciji verovatno korišćeno oružje koje je imalo prigušivač. I nakon šest meseci od ubistva, ubica, nalogodavac i motiv zločina i dalje su nepoznati.

Ono što je za sada poznato je da na advokata ispaljeno najmanje 7 hitaca iz pištolja kalibra devet milimetara sa prigušivačem. U sačekuši koja se dogodila kada je Ognjanović sa svojim sinom Petrom išao ka stanu u kojem živi, ubica je skriven čekao da vidi leđa advokata. Čim se ukazala prilika, ubica je zapucao u Ognjanovića i pogodio ga. Obdukcija je pokazala da je u njega ispaljeno sedam hitaca.

(FOTO) PORUKE ZA LUKU BOJOVIĆA DOŠLE GLAVE ADVOKATU?! Miša Ognjanović bio čovek za vezu svom kumu sa porodicom i saradnicima!

Pretpostavlja se da je Ognjanović sigurno praćen nekoliko nedelja pre likvidacije. Ubice su za to vreme već dobro naučile koje su njegove navike i planovi. Takođe, važan detalj koji govori upravo to i činjenica da su ga ubili nepuna dva meseca nakon što se sa suprugom preselio na novu adresu u Ulicu Antifašističke borbe na Novom Beogradu.

UBICA MI JE PET SEKUNDI DRŽAO PIŠTOLJ UPEREN U GLAVU! Šokantno svedočenje sina ubijenog advokata Miše Ognjanovića!

Ubica je tačno znao kako se kreće Ognjanović, poziciju zgrade, gde se nalaze sigurnosne kamere. Znao je kada može advokata da očekuje da će se naći na parkingu, koje je najbolje mesto za skrivanje, da ga ne primeti komšiluk ili usnimi kamera.

Koja organizovana kriminalna grupa stoji iza ubistva advokata koji je do smrti bio zastupnik porodice Bojović, pre svega Luke, za sada nije poznato. Istraga ubistva Dragoslava Ognjanovića vodi se u više pravaca. Prema nezvaničnim informacijama, u igri su tri scenarija: nastavak rata porodica Bojović i Šaranović, prelivanje sukoba između kavačkog i škaljarskog klana ili sukob unutar klana.

Pretpostavlja se čak i da je možda ubica samo zbog ovog zločina došao u Beograd.

(FOTO) SANJA PAPIĆ ŽALI ZA UBIJENIM SUPRUGOM: Njena poruka cepa srce




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 5 godina

Zna se i ko i zašto. Samo što vrana oči ne vadi. Ništa nije slučajno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija