• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer.rs

18.02.2019

07:45

PIJANI NEMAC KOJI JE UBIO ŠABANA OVAKO SE PRAVDAO! Vozač "mazde" bez dozvole izazvao nesreću, pa UBEĐIVAO POLICIJU DA JE ON ŽRTVA!

Vesti

PIJANI NEMAC KOJI JE UBIO ŠABANA OVAKO SE PRAVDAO! Vozač "mazde" bez dozvole izazvao nesreću, pa UBEĐIVAO POLICIJU DA JE ON ŽRTVA!

Podeli vest

Vozač "mazde" koji je izazvao udes u kome je poginuo pevač Šaban Šaulić, prvo je policiji tvrdio da je "seat" u kome se nalazio pevač zapravo izazvao saobraćajku.

Ove tvrdnje preneo je nemački sajt Iz.de. Tridesetčetvorogodišnji vozač "mazde" koji je bio u alkoholisanom stanju i vozio bez vozačke dozvole tvrdio je da je vozač "seata" izgubio kontrolu nad vozilom, te da on "nije mogao da izbegne prepreku, pa je otpozadi udario u njih".

Pri snažnom udaru, prtljažnik malog belog automobila "izgužvao se kao harmonika, sve do zadnjeg sedišta", prenose nemački mediji. Oba vozila su naglo skrenula udesno sa koloseka i zaustavila se jedno naspram drugog nakon što su udarila u bankinu između suprotnih traka.

POSLEDNJE SEKUNDE! Medicinska sestra uzviknula: Ljudi, ovaj čovek je najveća zvezda u Srbiji! Trenutak kasnije, Šaban Šaulić nas je ZAUVEK NAPUSTIO!

 

Istraga je dokazala ko je kriv. Naime, 34-godišnji muškarac iz Gitersloa svojom “mazdom 6” naleteo je na vozilo “seat ibica” iz Ofenbaha, koje se kretalo ispred njega, i da su vozila tek nakon toga skrenula sa trake i udarila u bankinu, prenosi lz.de. Šaban Šaulić, koji se nalazio na mestu suvouzača u "seatu" poginuo je, dok su njegov vozač i treći putnik bili povređeni.

Istraga je pokazala da je 34-godišnji muškarac iz Gitersloa bio pod jakim dejstvom alkohola i da nije imao vozačku dozvolu. Vozaču “mazde” je izvađena krv, a oba vozila su zaplenjena za potrebe istrage.

 

 

Stravična nesreća se u dogodila juče ujutro oko 6.50 na putu A2 u pravcu Dortmunda.

Na mestu nesreće uočljivi su jezivi prizori. Karoserije oba automobila su potpuno uništene, stakla polupana, a vozila gotovo neprepoznatljiva. 

POSLE ŠABANA OTIŠAO I MIRSAD: U bolnici preminuo Šaulićev vozač i klavijaturista, DRUGA ŽRTVA STRAVIČNE NESREĆE U NEMAČKOJ




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dzoni

pre 5 godina

Deset godina odma u prdekanu! I trajna zabrana vozenja ,da ne moze u opste ikada da dobije dozvulu i da upravlja vozilom.

Ivana

pre 5 godina

Pijani nemac, ustvari na kraju i nije nemac već turčin! Njegovo ime i prezime i sliku su već objavili na vestima u Sloveniji. Ne razumem zašto to isto ne objave i u Srbiji.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija